![]() |
N.Night - Dün Ve Bugün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() N.Night - Dün Ve Bugünbugün herşey aynı,bir o kadarda farklı kılığım biraz değişti ama içindeki hep aynı sigaram bugün sarma değil,sakallarım uzun değil hep yanlız gezerdim bugün yanım boş değil ortam bir hayli kalabalık ama yinede hissederim yanlızlık anlıycan dedim ya içimdeki hep aynı havalarda aynı hep bozuk yaza girmedi mevsim bi bugün hava yağmurlu hissettirmez kendimi iyi hatırlarım küçükken en çok sarı rengi severdim bugün siyahı seviyorsam değil benim sorunum kim ne derse desin önümde engeller olmasa bende huzura ererdim kalksa bile engeller koşamam artık yoruldum koymuyo bana yağmurun yağması çünkü çok var etrafta pislik yağmur yağınca dağılır güneşi görünce çıkışıverirler hemen benim hayatımda böyle işte güneş varken hep bizdik bir yağmur sonrası kaldım yine bir ben dün hayatımda olanlare yoksa bugün bana dert değil belki eskimiş olsamda hala gündemdeki konuyum ha gittiniz eğer bir gün dönmeye karar verirseniz hiç zahmet etmeyin o günde ben doluyum bugün görüyorum yıllar sonra yanında sevgilin seni her gördüğümde hatırlıyorum dünleri unuttum kalmadı sana dair içimde üzüntü hiç ha bana abi dedin amcanmı şimdi o yanındaki piç senle pek yok bi anımız kırık hayallerimin dışında yine hep utanırım o adını duyunca alaylı bakışların bile mutlu ederdi içten içe telaffuz bile edemezdin biri adını sorunca şimdi böyleysem eskiye dair ara izler o yandan bu yana dertler birbirini izler yinede sağol be olgunlaştım sayende senden kalan hatıralar kolumda izler benim daha var vadem baykuş evime konmasın nasıl bir duygu bilirmisin bir hiç için solması yada beklemeyi bilirmisin olmıycak duanın kabul olması haykırmıyorum susuyorum buda çığlığımın kornası umrunda olmaz ya basar belki hararet hep böyle ol senin için gülenleri değil ağlayanları harap et ben zaten müslüman senmisin haram et içimde kopan kıyamete senmisin alamet k ![]() ama yüzünede söylerdim bunları inan sana olan aşkımın doldu miadıda istesemde olmadı senli pek rüyam bugün isterimki seni bir daha görmiyim bugün isterimki seni bir daha düşünmiyim bugün isterimki seni bir daha sevmiyim bugün isterimki senin için bir daha ölmiyim |
![]() |
![]() |
|