![]() |
Frekans - Karanlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frekans - Karanlıknerden başlıyım yazmaya söylenicek söz o kadar çok ki dünya dediğin karmaşa sanki içi boş devran gibi ![]() ![]() siz vaarettiniz, yok ettiniz bütün hayal gücüm bak yerlerde çizdiğiniz yol yanlıştı ama yürümeyene deli derlerdi ![]() toplumsal kıstaslarınız, sizi ana haberlerde öğrendim ![]() bak politik kavgalar her daim biraz daha kişiselleşti ![]() kimin hakkını kim yer belliydi tarih diyip durdunuz her dem kan gölüne dönmüş caddelerde nefes alamaz hiç bir zerrem ![]() hayatı içselleştirmek dejenerasyonla mümkündür ![]() benim gördüğüm gibi görmek istemeyin sizi sadece bize küstürür ![]() uğruna koştuğunuz her şey maneviyatta anlamsız ![]() manalarda yaşar insanlar fenomen dediğin ahlaktır ![]() güven yok artık sor neden yaptırım dediğin pek çekici çocuk ayrımı yapar aptal değil ![]() öcü diye beni korkutmadınız ![]() ben hep güldüm inadına hayat gizlediğiniz herşeyi gördüm hadi vurun beni yere kanım aksın özümde doğarken öldüm ![]() nakarat: ben nerde, ben nerde yarar kanıyor bu kaaan her yerde biri sırıtıyooor ruhum ruhum acılar çekiyooooooooooooooooooooooooor ![]() her derde her derde deva aranıyoooooooor ![]() bu nehir bu dere bak yine kuruyooooooooooooooor ![]() |
![]() |
![]() |
|