Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamsız, hayatım, ntehar, zombie

Zombie Ft. Ntehar - Hayatım Anlamsız

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zombie Ft. Ntehar - Hayatım Anlamsız

insan bikere deli gibi sever insan dediğin birkere deli misala kara olsaka yıldızlar gibi parlak beni bulsan geçmişi bir silip kalemde atsan yada baştan hayata yaşısam bu adam kalbinden yara aldı bu gece yıldızlar karalandı beni bulamazsın göremezsin dar biyerdeyim anla beni seveni ağlattın hoşuna mı giitti boşu boşuna yaz tuttum kustum kelimeleri önüne attığım çığlıklar seni perile içine doğdu bir sabah aç pencerini bak gökyüzüne ağlar hergece gözlrim arsız bu kalbim hergüne ben gibi yanlız başladı kalmadı ateşim yarsız hayatım anlamsız sevgilim derdimi anlamadı gökten yağmur bile damladı sözlerim içten kanamalı derdime derman olamadı başkaları kalı verdi suğreti aklımda göz yaşlarım akı verdi boşuna yok fayda hergün günlerime saysamda bu karanlık odada tek başıma yapa yanlızım aslında bunaldım ama bulamadım bi çare yaklaştım fakat ulaşamadım yere kendimi kaybettim ben yine adı dolandı dilime şimdilerde beni burada kebertin yada götürün adı bende yasaklı sevgilime ağlar hergece gözlerim arsız bu kalbim hergüne ben gibi yanlız başladı kalmadı ateşim yarsız hayatım anlamsız
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com