![]() |
Konsept - Anlatacaklarım Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konsept - Anlatacaklarım VarGeri adım atma, kendinle barış Korkularını yen kendine alış Bir o kadar boş geçen zaman Nerde şimdi eski hayatın Bak gözlerim kapalı, bu son şansın Arkana bakmadan kaç sen hadi Ya da tut namluyu, bas tetiğe ![]() Ölüm bana kolay gelir hain Şarkı sözlerim silindi lakin kalem hatırlar İşim kesat,içim fesat,sattı ölüme beni hayat Yaşam denen zalim tüccar,ne asi hem de ne adi ![]() Klibim bitti,kenara çekil, bozulmasın düzeni Hayvanlaşmış insanlar ve timsah göz yaşları, Törpülenmiş güven duygusu,hislerse soluk sarı ![]() Çıkar çıkmış ortadan,tam bütün değilsin yarı Beklenti okyanus olmuş,dostlarımsa zayıf Dostumun ruhuna daldım,derine daldıkça vurgun, Gerçekler kulağıma işliyor,sanki patlayacak yumruğum ![]() Beynim çok karmaşık artık ,duygularım boğum boğum, İçimde bir dünya savaşı,bendim halsiz yoğun Hiçbişey anlamıyorum ![]() Besleyemiyorum ruhumu,(Hayat)duygularım yamyam ![]() Bu halde bu mısraya kadar geldim,haydi devam Yetişemiyorum artık,benden bu kadar,artık tamam ![]() |
![]() |
![]() |
|