Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dogker, içimde, kalanlar

Dogker - İçimde Kalanlar

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dogker - İçimde Kalanlar

Sen kendini bosluga neden biraktin diye sordunuz mu hiç? çünkü bir gün isigi bana hep irakti bitch!

Sinsi sinsi gülerken siz dostum merhametten yoksun,

siyem siyem aglardim ben derbeder ve yoksul

Babasiz büyüdüm ben evet, onsuz kus tüyüdüm ben evet, bu kötü karakterler arasinda yalniz yürüdüm ben evet

Baban ne is yapiyor diye sorarlardi okulda, ben cevap veremeyince gülerlerdi zaten bok onlar

Yüzüne hasret, onu hep rüyalarima beklerdim, yil 1980di ve hayallerle beslendim

Yavas yavas gider o gözlerimin önünden, savasla ask bedelmis izledinmi derinden

Beni ayakta tutan bulutlar arasindaki umutlarim yanimda olan tek seydi ben o günü hiç unutmadim

çektigim acilara bir ben birde kalemim sahit içimdeki ruhu tasiyan beden bir an oluverdi sair

Nakarat:

Gözüme hep yabanci, gönlüme taht kurandi o

Insanlardan çok farkli, görünmeyen bir tatti o,

sensiz geçen günlerim en kötü günlerim gibi islendi hafizama, simdi yanimdasin baba

Ama eski günlerin hesabini simdi kim ödemeli ha?

eksi dünlerin sabrini simdi kim göz önüne getirmeli ha?

bir çocuk vardi evet senin yoklugunla büyüyen,

annesinin ikdamina ragmen istek disi ezilen

Buralara kadar gelmemi ben annecigime borçluyum

Zor günlerde beni besledi, kendisiyse oruçluydu

Fakirlik bir yandan, güvensizlik öteki, umudu hiç bitmezdi onun yildizlardan gökteki

Babamin yoklugunu hissettirmemek amaciyla, elinden geleni yapti o, bana ölesiye tapti o,

hem annelik hem babalik yapti o, yanimdaki tek varlik o içime çöküverince koca bi darlik

çaresizdim belki, tabi koymustu babamin terki,

lakin kaptan dogker derki, hos herkes mutlaka dertli,

sakin olmamin tek nedeni var, dogmadan hep kriminal, ölmeden hic fenomenal olamadikki biz hadi ulan

Bazi günler vardi, babalarindan kiskandigim mutlu çocuklardi hep, etrafi hazin sardi hep

Annem bir melek gibi aldi beni kanatlarinin altina, kafamdakiler silinsede kalmasa hiç bir hatira

Nakarat:

Yanimda hep olandi, hem annem hem babamdi

Bas ucumdaki tek varlik, içimde olunca darlik

Beni çikarsiz seven, kadin basina büyüten,

annecigim bir tanesin, annecim herseyimsin

Babam yokken, onun yoklugunu hiç hissettirmeyen,

karnim tokken gözümün açligini hep engelleyen,

ne yaparsam yapiyim senin borcun ödenmez,

ne söylersen söyle anne benim yüregim gücenmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com