![]() |
Empati - Zor Anılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Empati - Zor AnılarSöz ve müzik benim elimde şimdi Küçük bi kalbi kıranda neydi Söyle bana hangisi neredeydi Günler böyle geldi ve geçti Bir dilek tut hayatında son acı Gelecek mi mutluluk kavramı Sürecek mi sonsuza dek sandın Kalemimi kır hadi sende yanarsın Hüzün duygular üstüme gelse Çok mu yaşar bu aşk sonucu tekse Yok bir zarar hayatla nefesimde Ver bir karar ve şimdi sıra sende Zorlama boş yere koşma yorulma Geceler uzun daha çok var yarına Korkunu yenme vaktide geldi Sen korkmadan gel gir kollarıma Yak yık bedenimi sevgimi öldür Senin için yanarım ateşimi söndür Dünya üzerime gelse ne fayda Mutlu sonda yok bana bu hayatta Bak yüzüme dokun ve soluk bi duygu Üstümde geceden kalan bir uyku Kalbimde senden yorulan bi kuşku Çektiğim çilelerin sonucu bu muydu Nakarat Yaşamımda zor anılar - hep kovalar seni duymazssın sen onları asla Boş yaşanırlar yaşamlarda - her zaman bir acı vardır aklında kalmaz yaşanır Neydi sorularım neydi günlerim Ağlar bu çocuk sensiz özlemim Bırakma beni bu fani hayata Sen olmayınca aşkı neyleyim Kendimden uzakta raple tanıştım Hayata darılıp ölümle barıştım Kaldıramadım hiç yinede yarıştım Kazanamadım ama bende alıştım Ansızım uyanırım senide ararken Şanssızım kaderime küsüpde kaçarken Sapla okları kalbim yaşatmaz Sen beni unut ama bu gönül unutmaz Tek başımayım nerde dostlarım Çağresizim vede kapandı yollarım Görmeye korktuğum kişilğim kimse Yoğun bakımdayım kaldırın acile Ağlarım çoğu zaman hiç neden olmadan Karanlık olmadı güneşim doğmadan Ölümüne severim ölümüne sevdam Ölümüne giderim alayına isyan Diyemedi sözlerim göremedi gözlerim Duyamadı sesleri düğüm oldum çöz beni Ya da hayatımın amacını sor bana Yaşamamın amacı yok be sevgili |
![]() |
![]() |
|