![]() |
Cengiz Kurtoğlu Bedirhan Gökçe - Geceler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Bedirhan Gökçe - GecelerGeceler karanlık , geceler benim için yanlızlık, Seneler seneler geçiyor dön artık hayırsız ![]() Umudum kalmadı , umudum bitiyor; gel artık, Hasretin büyüyor gönlümde yanlızım vefasız ![]() Sanadır yazdığım bu şiir , sanadır söylediğim şarkı, Sanadır bütün dualarım duy , bana mı butun zülümlerin? Banadır bu çektirdiklerin , yanıyorum , eriyorum sensiz ![]() Bedirhan Gökçe (Şiir) Ben hep bir gidiş payı bıraktım sevdiklerime; Giderken yüreğimi gereğinden fazla vurmasınlar diye ![]() Ve hep gidişlerin acısına bileyledim kendimi, Doğuştan yıkık yanlarım yüzüstü kapanmasın diye ![]() Sen gittin ya ![]() ![]() ![]() Hangi gece sabahı bulur artık? Hangi gün , hangi makam , hangi söz? Hangi düş yüzüme bir gülücük düşürdü artık? Hangi bakış , hangi gülüş , hangi göz? Gittin işte gittin ![]() ![]() ![]() Ve ne varsa gitti seninle beraber; Çünkü seni sevmekle başlamıştı herşey ![]() ![]() ![]() Umudum kalmadı , umudum bitiyor; gel artık, Hasretin büyüyor gönlümde yanlızım vefasız ![]() Sanadır yazdığım bu şiir , sanadır söylediğim şarkı, Sanadır bütün dualarım duy , bana mı butun zülümlerin? Banadır bu çektirdiklerin , yanıyorum , eriyorum sensiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|