Hasan Yıldırım - Unutacağım |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasan Yıldırım - Unutacağımsöylediler dinlemedim sevdim çok sevdim bir bakışa bir gülüşe yandımda yandım kendim ettim kendim buldum bak ne haldeyim zahmet etme ecel birgün çıkar gelirimkendim ettim kendim buldum bak ne haldeyim zahmet etme ecel birgün çıkar gelirim ecelim olsanda seni unutacağım hasretini kucağıma alıp yatacağım senle olan resimlerle yaşayacağım küstürdüğün dostlarımla tek tek barışacağım ecelim olsanda seni unutacağım hasretini kucağıma alıp yatacağım senle olan resimlerle yaşayacağım küstürdüğün dostlarımla tek tek barışacağım söylediler dinlemedim sevdim çok sevdim bir bakışa bir gülüşe yandımda yandım kendim ettim kendim buldum bak ne haldeyim zahmet etme ecel birgün çıkar gelirim kendim ettim kendim buldum bak ne haldeyim zahmet etme ecel birgün çıkar gelirim kendim ettim kendim buldum bak ne haldeyim zahmet etme ecel birgün çıkar gelirim ecelim olsanda seni unutacağım hasretini kucağıma alıp yatacağım senle olan resimlerle yaşayacağım küstürdüğün dostlarımla tek tek barışacağım ecelim olsanda seni unutacağım hasretini kucağıma alıp yatacağım |
|