Giyotin - Beni Bana Bırak |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Giyotin - Beni Bana BırakTercüme edemezsin haddini bil kes sesini vede rap dinle Kinle yazılabilir kelimelerim elemelerimde sınıfta kaldın Daldığın raplere çıkamazsın ki dinlesende anlayamazsın ki Yürek gerekli oldun emekli susturamazki benim gibisini Çağırda gelsin karakol ekibi broşür elini tutup çekersin Kendine gelsin sersemlersin 2-3 rap yap beni terslersin Jontürk kocan olsun ders versin hep kadıköydeyim ama gelemezsin Bilemezsin sen çektiklerimi Ektiklerim daha hiç yeşermedi Eşlerdi bizde geride kalan beat baba olmuş bir bunu yapan Satan da alanda senden razı Hediyeni verdim fersah yazdı Raplere piç salyası aktı Nefesi aldı tekrar başla yazmaya kazmaya bakma Booş konuşur hooş diss yaramaz ki Sadece havla(rou rou)bay bay güle güle ogeday Underground da tek kral Respect Sansar (AaAaAaAa) _NaKaRaT_ kaaalk Cigaramı yaak Ateşimi veer Beni bana bıraak Bırak beni ben yanlız kalayım Sarhoş yazayım 2-4lük Siz götlük sana sövdük Geri döndük cirkef ka*tak Geri düzdük yeni düzdük Beli büktük Dili söktük Kabusun olduk ürküttük Namusu bulamaz sürtük(Namusu bulamaz sürtük!) Okul yolu elde bıçak yare kucak uumuda uzak Kardeşe tuzak hane sıcak Vazgeçemem düşmanı bırak Sesler tırsak günler kısrak Yarın Şeytan Dostlar Hain Güven hırsızı yüz kızartıcı Sıradışı sırlar sen yanlızken Kızdırıp sarsar yada yanlız kal Sömürge emirle değil,beyinle başlar Kalkan taşlar panzere karşı Dişle aşı vakti şaşı yoldu saçı Siper etsen bedenin nedenin Olmayan pelerin senin olsun Çalılar tılsım değildir Yürekle başlar parayla biter Bilmem bu sesler yükselemeden inerler Kan dolu siper ak yolu zafer İhsan insan acize zaten buda kader Buda kan dolu yolu zor olmayan Bir bileşim sanki hergüne az bileşim var Hasta işim var lafta anla Küfürle değil İnsan taklidi yap bide tasmanı çıkar Bıkmaz kuyruk sallayan itlikten Kıtlıktan çıkmışcasına Yumul öfkeme rapi gölgeme seni gölgeme SAKLADIM(sakladım) (AaAaAaAa) _NaKaRaT_ kaaaaaalkk Cigaramı yaak Ateşimi veer Beni bana bıraak Bırak beni ben yanlız kalayım Sarhoş yazayım 2-4lük Siz götlük sana sövdük Geri döndük civkek ka*tak Geri düzdük yeni düzdük Beli büktük Dili söktük Kabusun olduk ürküttük Namusu bulamaz s*rtük(Namusu bulamaz s*rtük!) (AaAaAaAa) _NaKaRaT_ kaaaaalllkk Cigaramı yaak Ateşimi veer Beni bana bıraak Bırak beni ben yanlız kalayım Sarhoş yazayım 2-4lük Siz götlük sana sövdük Geri döndük civkek ka*tak Geri düzdük yeni düzdük Beli büktük Dili söktük Kabusun olduk ürküttük Namusu bulamaz s*rtük(Namusu bulamaz s*rtük!) |
|