![]() |
Sancak - Belki Yarım Kaldım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sancak - Belki Yarım KaldımSon çare ölmek bile değil ![]() Biraz gücüm olsaydı gelirdim ![]() Gözüm üstünde değil bundan sonra ![]() Yanında taşıma beni, bırak ![]() Çarparım taşlara ![]() Benim olma ki değ bütün bu dünyalara ![]() Belki yarım kaldım ![]() Bence en doğrusuydu yaptıklarına say ![]() Çünkü yoruldum, peşinde sürüklenmek sorun değil de, Koşup hiçbir yere varamadığımı düşündükçe gülüyorum ![]() Belki yarım kaldın ![]() Ağır konuştuysam da sustuklarıma say ![]() Çünkü değiştin, aslında hep böyleyim desende Benim hayal ettiğim sen artık uzaklarda biliyorum ![]() Nakarat Dolsun içim benim, ağlamam ![]() Yine yer yok içimde dünyalara ![]() Değişir mi dediklerin sonradan? Bana kar kalmaz derdim ![]() Dolsun içim benim yok ziyanı ![]() Çevirdi gidişlerin dört bir yanımı ![]() Yine de durmadan beklerim ![]() Bana dert etmez kalbim ![]() Belki yanlış anladım ![]() İhtimal vermesem de umutlarım var ![]() Çünkü çok garip ![]() Yapabileceklerin canımı acıttıkça yaşıyorum ![]() Uyanmamayı diliyorum artık hep yattığımda ![]() Asıp kendimi kurtarmam için o aynı kabus başlamasın ![]() Öldüğünü düşünmek bittiğini bilmekten güzel ![]() Uyandığımda gözlerimden vücuduma kan bulaşır ![]() Belki yarım kaldım ![]() Beni hatırladıkça umutlarına bak ![]() Çünkü oradayım ![]() ![]() Çok özleyince ortadan kesilmiş resimlerine bakıyorum ![]() Belki yarım kaldın ![]() Kendini kandırdıkça hep gökyüzüne bak ![]() Çünkü güneş yok ![]() ![]() Bu akşam içimdekileri dinledikçe susuyorum ![]() Nakarat x2 Dolsun içim benim, ağlamam ![]() Yine yer yok içimde dünyalara ![]() Değişir mi dediklerin sonradan? Bana kar kalmaz derdim ![]() Dolsun içim benim yok ziyanı ![]() Çevirdi gidişlerin dört bir yanımı ![]() Yine de durmadan beklerim ![]() Bana dert etmez kalbim ![]() |
![]() |
![]() |
|