Meçhul Sanıklar - Feryat |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meçhul Sanıklar - Feryatsözlerim mi dile gelen yoksa ben mi bilemedim ki sonu meçhul bu yolda biz sanık dili kelepçeli yoluda yarıladık bir solukta geçti gitti sanki kefene cep mi diktirdin ki servet ölüme rüşvetmi? artı eksi gösterişli yazılır ismin mezarına malup olmak var hayatı terketmek yasak sana cebi deliksen hep ezik hep yitik umutların yağan yağmurunla çamura kaç tebessüm buladın ben çocukken heveslerimin peşinden ağladım yinede yerine gelmedi mazi oldu yıllarım ekmek için emek ver sık kemer yada geber teker teker yükler semer devran döner acın biter deva dile dualarınla belki terkeder keder eser bir yel haspel kader son nefes selam eder cüzdan kalınsa beysin değilse (şşşttt) sırada bekle kula köpektir felsefe korkma hırlar hergele tek tanık meçhul sanık dilinde feryat yatma kalk uyku yok hayatı satırlarına yaz yalnızsan bir başına bil kolay değil savaş adım adım yolun sonuna yaklaştın yavaş yavaş (2x) yaşama kafa tutan kaşar kinini et satıp aşar dört duvarda kitli kalmış milyonlarca davar dahası var değerin pahası var sırtta yarası var yaranı kanla sıvar seven güldüklerin mezar kazar burası dünya kolpa tonla karanlık kargaşa manzara aynı anda ağıt ve kahkaha kimi düşkündür kurguya kesip biçer her kavgada kasılıp anlatır ama kime bulaşsa yer sopa taviz yoktur namusa tacize yatar pusa mahreme gözdikmezsin lakin niye gezersin üç bacakla iffetlidir hanım efendi ibretliktir verdiğin vergi dergide firikik erotik olsada kritik nokta sanat için anla anlık zevkler günaha sevk tanık mechul sanıktı tek kalem büker bilek tüfek soluk keser bu rap yürek tek tanık meçhul sanık dilinde feryat yatma kalk uyku yok hayatı satırlarına yaz yalnızsan bir başına bil kolay değil savaş adım adım yolun sonuna yaklaştın yavaş yavaş (2x) |
|