Flowart - Dünkü Çocuk. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Flowart - Dünkü Çocuk.Verse1 Bu şarkı sana gaz ve haz verir Şov yeni başladı tak be maskeni Benim adım henüz yeni 2 bira devir vede her bir kahpe sahtedir Yok değilimki bir kolpacı Yada soytarı senin on katın Daha iyileştirerek ortamı Tanırım ama savunamam portalı Aşkım! arkadaş olalım mı? ne? Tabiki saf bir kız olayıydı hep Saçma sapan bayan ayan beyan yalan Atar sanar salak buldum kolayını Ver onayını kuralım kadronu Rap olayını çözdüm kahrolup Dövündün müzik ölümsüz Bunu gönüllü yap sevilmek öldürür Hadi gidelim yok taktik Çok kapris beni sıkar zor yani sana Laf anlatamam ama bulurum koruma Rapi kendimi doğurdu loğusa Nakarat Hadi şimdi başladı şov, sahnede bol Dünkü çocuk Bana kalkmış bak ne diyo, bak ne diyo? Dünkü çocuk Verse2 Yeni başladım aslında Deneme faslında her eve saygıda Kusur olmaz bende serserimiyimki Birinci sınıfta derslerim iyiydi Ama zaman akar ve büyürüz Kayıt yaparsak iyidir o günümüz Dününüzü unutarak ününüzü yaşayın Ürününüzü dinlemem ütülüdür kafanız Düğümü çözelim mi büyülü bir adamım Yok bunun oluru bozma piyasayı Çoğunuz derki ''FlowArt'ta kimmiş? Ben ondan iyiyim o tamda bir dingil'' (Lann) Yo yo hayır sana demedim! Heh! bide bu var hemen inkar edelim Doğruyu söylesen intihar ederim Rap müzik yok diye iddaa edenin Anladın seviye saydam Top gibi görünüşü ve yinede hayhay 2verse tamam hepinize baybay ''FlowArt çok kötü'' Hayda! Nakarat Hadi şimdi başladı şov, sahnede bol Dünkü çocuk Bana kalkmış bak ne diyo, bak ne diyo? Dünkü çocuk Verse3 Büyüleri kovdum kafa rahat Beni armayanı aramam Senin amacın karala Herkesi ben başında yer alan Neden? çünkü beni silmek daha zor Korkak ve salaksın bu daha zor Otistik olman şirin bir ortam Kurmama engel bilinci noksan Bu adamın bin arabama tur atalım Diyememki ben yok kurak akıl Para için başliyim kumaramı Rap yapınca bir türlü duramadım Her kadın sanar ama kazanova Değilim ben yataktaki maratona İlgimden yatağımı yapar oda Kininden tıktı beni karakola Hadi tut bana vakit ceptede nakit Yok ondan gör beni hakir Tayfanı toplasan olamaz rakip ben FlowArt vede herkese nanik Nakarat Hadi şimdi başladı şov, sahnede bol Dünkü çocuk Bana kalkmış bak ne diyo, bak ne diyo? Dünkü çocuk |
|