Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilginer, kara, sevdahaluk

Böyle Bir Kara Sevda-Haluk Bilginer

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Böyle Bir Kara Sevda-Haluk Bilginer

Karşıma otur Karşıma oturman gerekiyor Paçalarından tutayım mı? Son on dakikadır, kalmanı sağlayabilecek daha iyi bir planım yok Sanırım on dakikadır suratım deniz Seni bile bulanık görmeye başladım Yanı başımdasın
Ama birkaç dakika sonra yanı başımda olmayacaksın
Seni nasıl fazla sevdiğimi anlatmak istiyorum Şurada oturup sabaha kadar benim olsan, yine anlatamam Yapacak hiçbir şeyim yok Seni sevdiğimi anlatmam lazım Sen oradayken, sana dokunup dokunmamak çok fazla fark etmezken, varlığınla var olurken; tam o anda sana dokunamamakla aklımı nasıl yitirdiğimi anlatmam lazım Renkleri solan hatıralarımı anlatmam lazım Seni her hatırladığımda, daha az hatırladığımı Her hatırladığımda daha çok boğulduğumu Daha uzağa gittiğini Lütfen gitme Anlatabilsem, kalabilecek misin peki? O kadar güzel olan yer neresi? Beni bıraktığında gittiğin yer neresi? Duvarları ne renk? Değer mi yani, beni bırakmasan örneğin, kalsan?
Vazgeçmeyeceğim senden Bunu anlamış olmalısın Başkasını sevmek Bundan bahsederken kekele Kelimelerine fazlayım Susturma beni Susma Gitme
Ölene kadar seni seveceğim
Bu konuda çok ciddiyim Belki de öldükten sonra bile Nereye gidersem, orada Veya neresi bana gelirse artık
Sen benim yaşamımsın Nefesim sensin
Bütün duvarlar Bütün şarkılar Bütün arabalar Kaldığım, gideceğim her şehir Tanıştığım her insan sensin
Yollarım, varacağım her yer sensin
Elimi tut Lütfen Ama gitsen de seveceğim Burada kalsan da, farksız Nasıl olsa sevemiyorsun beni Nasıl olsa onu özlüyorsun burnun saçlarımın içindeyken bile Git o zaman Gitsen de seveceğim ama seni
Sigaramı ver Öyle git
Perişanım
“Giden son adam olmayacaksın” demiştim Abartmak gibi olmasın ama, korkarım öyle olacaksın
İnanmasan bile Anlamasan bile
Gözlerini kapat, bana bir şeyler yaz Üzme beni Beni ağlat

[Haluk Bilginer - Böyle Bir Kara Sevda]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com