![]() |
Azade - Edaza |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azade - EdazaSözüme yalan demeyin doru o benim elim bıraksada bu halimi gören herkes gözlerini şu deli kalbimden ıraksanar ![]() düşün ben seninim desen gelirim ulan insan bianmı duraksamaz ![]() ben mecburum sana 3 tane sen dilerim beni bi ada'ya bıraksalar ![]() sen aradığını mı bulamadın yoksa bulamıycağını mı aradın bende ? utanma söyle hayat zindan değilse e peki burası da nere böyle ![]() burası senin aşk şehrin dimi kim bekçin peki burası kime ait iyi bari gitmeme izin verde bi iyi halim olsun ne güzel hayali ![]() düşündümde herşey boş bana ölümü hayal edip var baya dedim ama zaman kısıtlı çıktı rüya değil eminim ama gözlerim hep açıktı ![]() kolay değil gerçekten ömrünü verdiğin insanın birine ömür olması ölüm olmalı bizi ayrıcak şey bu neden olmasın sen kaldığın yerden -bende kandığım yerden devam ediyim aşka ![]() devayı başka bi kalpte aramak nasıl bi ihanet olur aşka ? herkes bendeki durgunluğun farkında ölüm arkamda kim takar ölümü hayatı onsuz yaşamakmı ölmekden daha saçma? |
![]() |
![]() |
|