Kamufle Bana Halimi Sormayin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kamufle Bana Halimi SormayinVerse 1; yalanlar öğretildi yalanla harman olduk herşey son bulmuş demektir eğer varsa korku ahmak oldum sorunlar yüzünden, alcak olgun insanlardan korunmak için içim kalkan oldu ![]() ![]() kimde saadet anne kimde doğru yol kinle geldim kinle gidicem içim boğluyo şimdi maani ol yolumdan cevir kolaysa söle hayat canlar alırken kimi kolluyon ![]() şakaları ağarlaştı baba tıpkı senin gbiyim bu genc evladın kaldıramıyo olanları delirdi gbi ne şimdi gelip karşıma bana öğüt vericek gücün nede tokat atıcaksın cocukluğumu verin gdiyim…daralıyo zaman daralıyo odamın duvarları herşeyi arkamda bıraktım neyleyim duaları nerdeyim ben Allahım bu nasıl bi savaş nası bi düşman karşımdaki kendi belirliyo kuralları… Nakarat; Bana sormayın halimi dostlar kimse derman olamaz Bi gün ölü versem kuru mezarım da kim kalır ![]() Bi şahit yok, soramam da ![]() Verse 2; uzak kaldım herşeyden uzaklaştım bu yaşantım da bana bahşedilen tuzaklarmı hep uzaktanmı hep el uzatıcam sana saadet beni 4 duvara tıkayan adil olmayan kurallardır… inanmak mı sorun inanıp ağlamakmak mı hüsrana boyun eğmekmi adalet söle tanrım her yarışta bileklerim burkulurken doping kullanan bi kalleş oğlu neden önde kalsın… ne sacmalamak bu yaptığım ne deliliktir şimdi sorunlardan önce başarı için gerilirdim… çorapta artık bi sökük kalmadı cekilicek ve artık kayboluyorum içten içe dünya sevinirsin… bilirim yaptıklarını yaptığma karşılık bana çok gördün hayallerime olan büyük aşkımı bi sayfa daha acıcak defterim kalmadı tanrım [*] bi vasiyet vericek malım yok bu ölüm şarkısı ![]()
|
|
|
|