![]() |
Cumali Efrah Bugun Neyi Anlatayım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumali Efrah Bugun Neyi AnlatayımBugün neyi anlatıyım ? Sana bugün kendimi mi anlatıyım ? Bugün hiphop'u mu anlatıyım ? Bugün müziği mi ? Bugün insanı mı anlatıyım ? Bugün hayvanı mı anlatıyım ? Bugün atiyi mi anlatıyım ? Bugün adiyi mi ? Bugün siyahı mı anlatıyım sana ; bugün beyazı mı ? Bu sabah oturup düşündüm ne anlatıyım ne yazılır ![]() Ne anlattığımı anlatıyım ne anlatmak isteğimi elektrikli sandalye mi ; hayat mı ? İste birini ![]() Bugün körleri mi anlatıyım ? Bugün renkleri mi anlatıyım ? Bugün sağırları mı anlatıyım ? Bugün sesleri mi ? Bugün anlatmak isteyip de anlatamadıklarım sadece taciz eden bi kaç konuydu ses telimi ![]() Bugün doğumu mu anlatıyım ; yoksa sancıyı mı ? Bugün huzurlarımı mı anlatıyım ; çektiği acıyı mı ? Bugün aşkımı mı anlatıyım ; bugün kadını mı ? Sen terk etmeyi anlatmadan terk edilmeyi mi anlatıyım ? Neyse en iyisi bugün kendimi anlatıyım ![]() ![]() Bugün içimdekini mi anlatıyım ; bugün sesini mi ? Bugün seni mi anlatıyım ; tenimdeki nefesini mi ? Bugün sahtekârı mı anlatıyım ; bugün dürüstlüğü mü ? Yılları mı anlatıyım ; bugün yüzümdeki pürüzlüğü mü ? [ kaynak: http://sarki ![]() ![]() ![]() Bugün mertliği mi anlatıyım ; bugün kahpeliği mi ? Bugün dışım etmese de içim affeder kahpe birini ![]() Bugün affı mı anlatıyım sana ; bugün özrü mü ? Yasak bi operasyondayım beynim gözcü mü ? Bugün seni zarar vermeden içimden çekip almak inan bana hayatımda gördüğüm en zor ameliyat ![]() (Seni zarar vermeden içimden çekip almak inan bana hayatımda gördüğüm en zor ameliyat ![]() Bugün bi can kurtarmayı mı anlatıyım ; almayı mı ? Bugün su üstüne çıkmayı mı anlatıyım ; dalmayı mı ? Bugün okul çocuklarını mı anlatıyım ; yoksa çocukların okula giderken basma ihtimalindeki mayını mı ? Bugün çakallarını mı anlatıyım ; bugün kurtlarını mı ? Bugün namusu mu anlatıyım ; insan kullanımını mı ? Devam edin insanları kullanın bekâr edin ![]() Sormak istemesem de gene de sorcam ![]() Bugün mazlumu mu anlatıyım ; bugün ahını mı ? Bugün insanlığı mı anlatıyım ; bulunduğu ahırı mı ? Bugün anlatma mı dersin bana ; anlatmayın mı ? Bugün susmayı mı yeğlesem ; anlatmayı mı ? Diye düşünürken baktım ki anlatıcam susmaya karar verdim nasılsa anlamıycan ![]() |
![]() |
![]() |
|