![]() |
Uğur İşılak - Gözlerin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğur İşılak - Gözlerin+ YouTube Video ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed ![]() miadım dolmaya fırsat beklerken tükenen ömrüme candı gözlerin yarına umudum kalmadı derken hayata döndüğüm andı gözlerin nazarın mıh gibi çakıldığı an adeta can buldu cananda bu can bir yanım kesilse sendin damlayan damarıma giren kandı gözlerin ne kadeh kaldırdım ne şarap içtim sarhoş olmak için ben seni seçtim içtikçe aşkını halimden geçtim halimi ayık mı sandı gözlerin ermez ermez bu zirveye insan hayali gafil avlananlar bilir hayali közden çıkarılmış ekmek misali aşkı yüreğime bandı gözlerin ne vahşeti vardı ne de çilesi emsalsizdi bu savaşın hilesi içten kuşatıldı gönül kulesi sanki Fatih Sultan Han dı gözlerin Gözlerin olmadan bos bir izahtim Bir anda degisti kör olan bahtim Sarsildi makamim sarsildi tahtim Söhretimi yikan sandi gözlerin insaf eder insaf eder alev alev yakmazdın bir ışık görmesen böyle bakmazdın demek ki gözüme kandı gözlerin demek ki gözüme kandı gözlerin |
![]() |
![]() |
|