Major Es - Beni Bulma |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Major Es - Beni BulmaGiriş: öyle içten değil belki öyle içten değil asıl benim demek istediklerim sende hapis böyle üzgün böyle kırgın böyle canım üzüldüm bir gün herkes kopar gider anla bunu! Verse: benim bütün kemiklerim şuan kırıklarla örülü eğer yazıyorsam bil ki sade acımdan terke maruz bırakılır duygular ve benliğim kimse burada olmasın yeter bu rapçiye fakir halleri şimdi derdi salla kenara senden bahsedelim bence üzülmek hakkın değil kırılma ama bencil yanın gözde diken batar batar acıtır düşünmek çift taraflı, bir anda olsa düşünmek karşındaki insanı hem de erdem olur bazen seni düşünmek elzem olur şimdi gitmek abes olur dipnotlarım önüme çıkar zaman zaman gereksiz hemen tuzla buz olur camdan vücut sebepsiz ah şu dilim şuan barut adın deyse infilak mayın tarlasında evim alışkanlık kör bıçak şimdi gelip nefretinle bildiklerimi söyleme velhasıl bilmediklerim yüzümde bir leke Nakarat: bilinmez beni bulma ateşin yakar dur bana sarılma üstüne üstlük giden sen şimdi beni herkese sorma |
|