![]() |
Major Es - İki Satırlık Vedalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Major Es - İki Satırlık VedalarVerse 1: yalnız adam boş sokağın makbul ziyaretçisi bu şarkı değersizin tek kalışa tepkisi anlaşılmaz kıymetsizin gelmesiyle gitmesi kurban olan hangimizdir, katilimiz hangisi? ezberledim düşe kalka varlık ile yokluğu gün geçtikçe artmakta insan yoksulluğum an gelecek sendeleyeceksin an gelecek üzüleceksin işte sen de böyle beni seveceksin yaslansan da omzuma kollarım hiç dayanmaz yıpranan bu aşk mağduru ağlamadan avunmaz güvendiğim onca kapı kilitli var bu işte çelişki kader benim faytonum ve karamsar bir seyirli geçilmez bahtının sert yolları hayat elimden aldı benim en sevdiğim şarkımı anımsadığım bir sen kaldın, sen de yarım kaldın bende adın kaldı, şimdi yalnız kaldım! Nakarat: iki satırlık vedanın adresi kalbim, kaygım bunda ya eski püskü yalanlarınla mümkün değil beni kandırman derman salkımı benden haciz ki batar gider güneş ufkumdan gitmek bana hiç çare değil ki kalsam yanıma da varmazlar Verse 2: alaca bir karanlık sahici bir korku artık zifiri siyahlık bir ışığa varmalı kurduğun bütün düşlerinden teker teker sıyrıl benimle biriktirdiğin anılardan vazgeç umut döküntüleriyle selamladım huzuru sana verdiğim sevgimin yoktu inan kusuru dönde bir bak aynadaki yansımana, gördüklerini anlat bana beraber ağlaşalım uğruna dramatik bir sonla kurtuldum başımdaki saçmalıklardan öten bülbül misali haykırışlardan nefsi kanaatimle takasladım ben an be an ben de müşkül yollarda kayıp verdim yığınla nacizane müşrifim ki harabeye varacak kim çetin savaş ardında daim dimdik duracak muhtemel bir katilim şüpheli gözler üstümde sarmaş dolaş hislerim ulaşamıyorum kendime |
![]() |
![]() |
|