Sehabe - Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sehabe - Şarkı SözleriBana kağıt ve kalem verin başka bir şey istemem İçimdekini kusmam gerek ortalığa pislemem Ortam zaten harbi pis ; cahiliyet beldesi Dört bir yanım çağ dışı ey insanlık nerdesin? Bu sokaklar çok sakat artık yaşamak kalmadı Alışmakta istemiyorumBeni burası sarmadı Her tarafta yabaniler sen ben gibi kalmadı Ağızları da pek bir temiz(!) demeye dilim varmadı Bilir misin bilmem ama mağdur bütün bayanlar Konserlerde sahillerde sokaklarda sapıklar Rahatsızlık vermeyi yaşama sevinci sayarlar Saçı sakalı karışmış abaza maymun cahil adamlar Bacısının namusu kesilir anasına laf ettirmez Ama ana bacı düz gider ve tacizi meslek bilir Bunlar arsız kudurmuş it köpek denyo serseriler Bana zehir ve tasma verin başka bir şey istemem Bana huzur ve gurur verin başka bir şey istemem Dönüp tarihe bakmayan yozlaşıp gider zaten Gangastar modasından kahramanlık istemez Türk Türk’ü Türk yapan kültürünü bilmeden Ortalık da kan kokuyor hayırdır savaş mı var ? Hayır toplanmış cıbarlar okul çıkışı basmalar Üç cümle konuşamaz ama üç kişiye dalarlar Polat abisine özenmiş her biri birer Alemdar Uzun beyaz giyer altta çivili kundura Bağrı açık jilet bir gömlek orman gibi kıllılar Kronun elde tespih ağızda puro ateşse zippo Siyah ceket ve pantolonbellerinde silah var Dağdan inme söylesene delikanlılık ne demek? Bizim yürekte güvercin uçar sizin cepte ‘kelebek’ Her yer pislik içinde tüm umutlar yerle bir Bana yeşil ve mavi verin başka bir şey istemem |
Sehabe - Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sehabe - Şarkı SözleriBüyük ülkelerin küçük yüreklerinde sömürge Katil ibn*ler derin düşünceler peşindeler Sebebi terör bahanesiyle cebe inen paranız mı ? Yetim kalan çocukların hakkı hani nerde? Nasıl ödenir hangi payla? Ulan siz insan mısınız? Anti-terör diye geçinen terörün başısınız Terörü engellemedeki en büyük engelsiniz Amerikan İngiliz değil direk teröristsiniz Ne mal olduğunuzu aslında kendiniz de bilirsiniz Bulunamadı mı silahlar? Hep iftiraydınız Neleri ararken sapıtıp petrolü arakladınız Özgürlük mü getirecektiniz?Artık yer miyiz? Huzuru götürdüğünüz gibi umudu da bitirdiniz Saçma amaçlar uğruna insanlığı yitirdiniz Terörsüz yerlere terörü asıl siz getirdiniz Özgürlüğe kefil değil ölümlere kefensiniz!! Hitler’e mi özendiniz lan soysuz itler Ölenler yetmemiş gibi soykırıma yönelmeler Dönem dönem karşıymış gibi tavır sergileyip PKK beslemelerini el altından beslemeler Bunların amacı anlamı ne?Söylesene bi birader Korkumuz Yaradan’dan gerisi fark etmez Kanla kurulan vatana yeter mi hain darbeler? Düşmanda şer Türkiye’mde er tükenmez Bunu kafana bi sok Sonra zor durumda kalmayın Tamam milli bilinç yoktu cahil Arap’a daldınız Talan oldu her yer ama herkes öyle sanmayın Uzanan eller burada kırılır Türkiye burası anlayın Allah uğru kalplerimiz Tek bir ağız tekbiriz İman dolu sevgimiz ki bil ki her an tedbiriz Düşmanları sevmeyiz Türk’üz geçit vermeyiz Elhamdülillah Müslümansız ama Araplara da benzemeyiz ~ Hak hukuk tanımadan savaşa boyut kattınız Masumların canını aldı intihar saldırı Sorumlusu sizsiniz saf ayağına yatmayın İçten bölüm parçalayıp koltukları kaptınız Nazilerin yanında durup staj mı yaptınız Ağırsiklet katillikte boynuz kulağı aşmış Kadın yaşlı fark etmedi çocuklara kıydınız Siyah kuşak katilsiniz iftira atmayın Ermeni soykırımıymışGeçmişimiz tertemiz Hain yazar gelin gitti çeyiz gibi Nobel verin Emellerinizi yemedik Haa madem müttefikiz; Önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni kabul edin Silah gibi kalem tutarı ilim irfan bizdedir İzindeyiz rahat uyu Mustafa Kemal’im Sensiz ben bu toprağı bu bayrağı neyleyim? Gerekirse can veririz ölmek mühim değil |
Sehabe - Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sehabe - Şarkı SözleriNasıl anlatsam nasıl başlasam… Bulutumu bilirsin elamı sarar Dilim tutulur Ben pek konuşamam Yağmuru dinle Gururumu ansızın yıkmaya geldim Aradaki dağları aşmaya geldim Gözlerine doymaya geldim Solmuş gül idim açmaya geldim Ellerini tutmaya geldim ‘’Özledim’’duymaya geldim Saçlarına değmeye geldim Ektiğim hasreti biçmeye geldim Gözümün rengini sormaya geldim Gönlümün hakkını almaya geldim Sevdiğin var mı olmaya geldim Kalbine mezar aç ölmeye geldim… |
|