![]() |
Şahsi-Söyleme Kimseye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsi-Söyleme KimseyeBilirim dersin halatı kopmuş can'ın güzellikten Yaşamıyor bu salak dersin adım koyulur saftirik'ten Hayadan uzaklaşsam senin gibi bir lanet olsam Bilirim çevrem genişler edepten ardan yoksun olsam Yalan var bakışta neyin için bu riyakarlık Yenen bir daha yenmez'sen artık oldun artık Açım tarifsiz her gün deprem olur içimde Orda kimse var mı diyenim yok bin insan içinde İçimde saklanır birikmiş sıkıntılarım acılarım Kime yanayım bu derdi kim anlar bu siyahlardan Düştüm elin dalından bak büküldüm kahırdan İhanet den başka ben ne gördüm ki arkadaştan Çabuk değişir insan vazgeçer saf asil güzellik'ten Bak verdiğin onca söz bozuldu sade bir nefis'den Düşün ne kadar acizsin ölüme karşı çok zayıfsın Bir örümceğin ağından daha zayıf halatların NAKARAT(1) Söyleme kimseye bu garip halimi Yenilir yutulur değil gözün söylediği Gördüm ne yalanlar duydum Soğudum bir ölüm gibi soğudum İnanması güç ama sanırım doğru Göz görür gönül katlanır uyan oğlum Sildim ne gidişler sildim Verdim ne sınavlar verdim Zamanın ak sular gibi Bak çocukluk dün gibi Her keşke sonrasında pişer hayat çorba gibi Zamansız ayrılıklar elbet ALLAH'ın emri Mülk için yananlarında götürdüğü kefendi Günlerim bir yıl gibi sayıklarım hüzünleri Kolonlarım da kahır yüklü yaşar semtim depremi Bir yazıp bir silmekten çok yıprandı defterim Figüran oldum hayat filmine kapandı gişelerim Benim vicdanım rahat değil masumlar ölürken Ya siz nasıl çoşarsınız insallık batarken Görüp görmezlikten gelirler herşey açıkken Kendilerine bir hal gelse ayıramazsın köpekten Anlaşılan yok dilimden anlayan bu şehirde Bende çok gül aldım amma diken kaldı elimde Haniya nerde yarim bataklık dibinde Af buyur hayasızlara kapandı benim perde NAKARAT(1) Söyleme kimseye bu garip halimi Yenilir yutulur değil gözün söylediği Gördüm ne yalanlar duydum Soğudum bir ölüm gibi soğudum İnanması güç ama sanırım doğru Göz görür gönül katlanır uyan oğlum Sildim ne gidişler sildim Verdim ne sınavlar verdim |
![]() |
![]() |
|