![]() |
Şahsi - Dön Başa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsi - Dön BaşaDerin çukurlarda bilgisizdim günaha boyandım Çıktım ordan var gücümle Kar beyazlar arardım kimse yardım etmek istemez bU YOLDA bir başaydım Her yerimde bir yaram kIRILmış oyuncaktım Çok kişiyle tanıştım Fazla varsa paylaştım Sadakatimi kırdılar çok gecemde fenalaştım Tanıyacak bi kimse istemezdi can tekil kaldım tekillikte buldum Kendimi Çoğullaştım Böyle bir devirde anlaşılmak hayli zor neler geldi neler gitti kimse baki kalmıyor Söz verenler sözlerinde durmuyor ve Bocalıyorlar Rüzgar nerden eserse oraya doğru koştururlar Meşke bağlı kalanlar hallerinden habersiz bir sınavla sorumlu Aciz bi faniyiz Bir doğan ve bir ölenleriz biz nerdeyiz burda sahte mevki asıl Diyarda Nerdeyiz İki çift bi mezara sığabilir Kefenim beyaz ama ruhum bi hayli pisliğe batmış olabilir Ölüm senide benide heran bulabilir Halim bıkkın olabilir bU SON yakabilir Yeniden başa dönmem gerekebilir dön başa dön başaa dön başa dön başa MEVLA yardım et bana Patakla çünkü yok param Bil benim kelam budur Beni kıyasaladığın o çocuklarda yok gurur Dilim sussa gözüm vurur Kaçıp gitsem aşkı bulur benim derdim bana yeter bu pansiyonda yok huzur odamda sahtelerden ihanetten sıkılmış bi surat var Yüzümde sahte bir gülüş İçimde Kahr var Kimse bilmez mutsuzlukta mutsuzluk mutluluk var Benimde kenara sakladığım bi çift silah var Gözümde sürme toz yolumda Bilmiyorsun her günahtan firar ettim Sen yaşarken ölmüyorsun Güllük gülüstanlık değil şahsi yanılıyorsun Hayat sen bi pisliksin sevdiklerimi Tavlıyorsun Bi hayli zaman geçti unuttum hangi renkti Banada hak verirsin elbet hayatım felaketli çok deprem oldu bilki çokta canım giti Evliyalar Alimler bu nefsi mağlup etti İki çift bi mezara sığabilir Kefenim beyaz ama ruhum bi hayli pisliğe batmış olabilir Ölüm senide benide heran bulabilir Halim bıkkın olabilir bU SON yakabilir Yeniden başa dönmem gerekebilir dön başa dön başaa dön başa dön başa MEVLA yardım et bana |
![]() |
![]() |
|