![]() |
Şanışer Ft. Pit10 - Ben Unutamadım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şanışer Ft. Pit10 - Ben UnutamadımŞanışer- Verse; Tek derdim maddiyat ve para değiL ![]() O birisi sadece ![]() şimdi bi zar atiyim terkediLdim ![]() Kaç geLir,kaç geLir,aç kaLdım sadete ![]() vakittende emin değiLim bakamadım saate de ![]() …ve yarıştım zamanLa yeniLdim ve yeniLdim ve aLıştım zamanLa ![]() hiç oLmıycak bişiy oLdu,asLında iyi de oLdu 22 yıL sonra tanıştım babamLa ! Ben ne kadar büyüsemde hayat eşit değiL ![]() farkLı durum farkLı burda bırak eşitLiği ![]() mutLuLuğu bekLiyorum günLerdir hevesLe ama trafiğe takıLmış oLmaLı baya gecikti ![]() bedenimin heryerinde o sevmediğim acı bu şehre değiL aşık ne sende sevdin be sevgiLim şimdi evim karanLık üstümde bi gri çatı antaLyadan gittim ben,o şehre iyi bakın NAKARAT: Unut herşeyi güL bana noLur bikereLik oLsada,oLsana çarem ÖzLeedim Masum yıLLarı ama yıLmadım Unut herşeyi güL bana noLur bikereLik oLsada,oLsana çarem ÖzLeedim o tebessümLeri ben unutmadım Pit10- Verse; KaranLıkta fısıLda bırak duymasın onlar İstediğin gibi yani daraLdığında mırıLdan DüşünceLer nota hadi durdur dünyayı Bugün kapıLmadan zamanın akımına Sevdiğim herkes uzak göremedim nerde O da beni düşünürmü böyLe geceLerde GüzeL oLan herşey dönebiLir terse BakabiLen herkes görebiLir bence Benim oLmasın sahte hisLi dünyan İçte rehin kaLpte gizLi küstah Vicdanın bak berindi düşman KayıpLar değiL kahpeLikti hüsran Bugün arın egoLardan güL bana Çünkü siLik isimLer oLur yarına tüm kaLan Bu sönen umutLar gibi yine gün batar SüLietLer sevgiyi gruruna süs yapar NAKARAT: Unut herşeyi güL bana noLur bikereLik oLsada,oLsana çarem ÖzLeedim Masum yıLLarı ama yıLmadım Unut herşeyi güL bana noLur bikereLik oLsada,oLsana çarem ÖzLeedim O tebessümLeri ben unutmadım |
![]() |
![]() |
|