![]() |
Dj Memati - Göz Bebeğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Memati - Göz BebeğimAşkım demeye kıyamazdın eskiden birgün çekip gittin aniden duydumki o lafları başkasına söylüyormuşsun ona bir daha asla dönmem diyormuşsun ne acılar çektim umrundamıydı neler yaşadım haberin varmıydı sen hep mutluydun hep baskasının kollarında bense sensiz soğuk odamda gözyaşlarımla baş başa yar Her gidişin ani olmuştu ama bu gidişinde bütün hayallerimizi soldurmuştun hani dönmeyecektin hani beni sevdiğini söylemeyecektin yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yıktın yıktın zalim herşeyimdin neler oldu yalan oldu yalan oldu Bütün hayallerimizi yıktın belli ki öbür insanlardanda bıktın seviyorum dedin hep kandırdın bu aşkın tadını hep sen aldın aşkım diye koşardım yanına şimdi sende sıra her seferinde yıkılıp kaldım bekleme artık bende bıktım usandım onun için git geri onların kollarına unut beni sarıl boyunlarına nasıl olsa onlar var hep senin baş ucunda ne zaman ihtiyacın olmuşsa benim veremediğimi onlar vermiş sana helal olsun o insanlara ne diyimki be aşkım sen dön git başkalarına benden hayır yok artık sana yok unutamadım sevgilim gözlerim ağlıyor yürü git dayanırmı buna senin yüreğin bırakın beni bir kalemde sildin ardına bakmadan beni terk ettin gittin sensiz bu bedeni tanımak harammış gözbebeğim sen bu aşka yazık ettin okurken sen bu satırları ben bu dünyadan göç edip gideceğim ama sevdamı kimselere yar etmeyeceğim elveda gözbebeğim seni öbür dünyada bile seveceğim Yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yıktın yıktın zalim herşeyimdin neler oldu yalan oldu |
![]() |
![]() |
|