![]() |
Azer Bülbül - Ne Sayarsan Say |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül - Ne Sayarsan Saybir tek gülüşüne bin şiir yazdım delidivane de ne sayasarsan say bir tek gülüşüne mıgo bin şiir yazdım delidivane de ne sayasarsan say hayatım boyunca ilk defa sevdim aşkım de yavrum de ne sayarsan say hayatım boyunca ilk defa sevdim aşkım de yavrum de ne sayarsan say öldürdün sen beni ne sayarsan say ister al canımı ister vazgeç eyy içtim kafam güzel gitt aleme yay sarhoş de ayyaş de ne sayarsan say öldürdün sen beni ne sayarsan say ister al canımı ister vazgeç eyy içtim kafam güzel gitt diyarbekıre yay sarhoş de ayyaş de ne sayarsan say bir tek bakışına vuruldum kaldım aşık sevdalı de ne sayarsan say bir tek bakışına vuruldum kaldım aşık sevdalı de ne sayarsan say yıllar varki hep seni gizli sevdim zalımde hayinde ne sayarsan say yıllar varki hep seni gizli sevdim zalımde hayinde ne sayarsan say öldürdün sen beni ne sayarsan say ister al canımı ister vazgeç eyy içtim kafam güzel gitt aleme yay sarhoş de ayyaş de ne sayarsan say öldürdün sen beni ne sayarsan say ister al canımı ister vazgeç eyy içtim kafam güzel gitt diyarbekıre yay sarhoş de ayyaş de ne sayarsan say |
![]() |
![]() |
|