![]() |
Erkan Ynk Ft. Sezer Karataş - Kısa Bir Aradan Sonra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkan Ynk Ft. Sezer Karataş - Kısa Bir Aradan SonraSezer Verse; Şimdi gidiyorsun yalnız bırakıp beni beni terk mi ediyorsun? söyledin, dinledim gerçeği kabullenemedim Şimdi benden uzaklara mı gidiyorsun? belki unutamam diyordum eskiden olmaz yapamam, olmaz yapamam ben sensizz dur demek bu kadar mı zordu kal demek bu kadar kolayken neden benden gidiyorsun ![]() ![]() ![]() (Nakarat) bugün yine anladım yoksun sen, yoksun sen gittiğin günü hatırladım ardından ardından beni hiç mi sevmedin gittin hemen ben yine seni düşündüm kendimi düşünmezken Erkan Verse ; canım yanıyor yokluğunda sade adını anıyorum yanımda gözlerine dalarken bak bi dünya duruyormu? yürüyorum zaman zaman boş sokaklarda arıyorum ve hayalinin peşinde her gece ayaklarım kanıyordu sen yani yüreğimin derinlerindeki soruyorum kalbe sahip olup gitmek yerimidir? sebebidir belki olanların hepsi ama erkan`a göre bunların bir çoğu aşkın başlangıçtaki keşifidir zamanım geliyor sanırım buralardan gitme vakti doğum günüm bugün zaten 20+1`i seçti ![]() benim dünyamda ne dostluk, ne para, nede aşka yer var! ulan hepsini geçtim de benim babam bile yanımda değil tekim ben herşeye rağmen yinede tekim ben artık canım yanmıyor alıyorum sevenden varmı harbi sevenler varsada karşıma çıkar çünkü yaşıyoruz kaderle benim sözlerimin hepsi yalan gelebilir sana ama benden alabiliceklerinin hepsini aldın daha ne hayat? birisi vardı adına kardeş dediğim büyük bir sıfat ama beni 3 günlük bir kaltağa satabildi çünkü yüreği bayat ![]() her adımda biri çoğalır çünkü erkan doğadır işini yanıyorum ve kim olursa olsun erkan`ı kullanır kullanır ![]() ![]() ![]() eskidendi o niyemi artık çünkü yerini birinci gelen sahte kişiliklere bırakır (Nakarat) bugün yine anladım yoksun sen yoksun sen gittiğin günü hatırladım ardından ardından beni hiç mi sevmedin gittin hemen ben yine seni düşündüm kendimi düşünmezken ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|