Cumali Efrah &Amp; Ya Sen Öldürülürsün |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumali Efrah &Amp; Ya Sen ÖldürülürsünSıkıldım lan hepinizden hayat alırmış meğerse verdiklerin geri bizden sen değilmiydin bana mutluluğu vade den şimdi ne verdin ki bana ne alıyosun lan benden ? hangi akla! hangi vicdan ? alıcaksan gel bende koskoca bi hiç var ve bu koskoca bi hiç sonunda bi erkek doğurdu erkek dediğin 3 kuruşluk kadınlara köle olur mu ? yeter lan ! bak heryerimi kanattım hangi kitapda yazar lan bu kadar rahatlık sen hala nerdesin ben nerdeyim bak hayatımı bok etmek için nefes alıp vermeyin lan! herşeyimi aldınız lan ! mutluluğumu sevincimi gülyalarını bile peşinden koştuğumu kimse kusura bakmasın bi canım kaldı onuda allaha borçluyum defol git lan! ilaçlar devaymış peki şuan yaşadığım hisler bana allahtan reva mı? vücudumda hala kart kadından izler aşk mı balım? benden değil allahından iste bende kalmadı,bende ben bile kalmadı uygunsuzca uzaktan görenler diyolar ki duygusuz bak duygusuzum diye mi gözlerim aylardır uykusuz lan! vücuduma sığınıyorum bak ben hergece üzülmeyin diye kendime kıymıyorum lan! çıkar at demek komik mi temel fıkrası gibi ? kendimi kesmem lazım içinden çıkması için çare değil,ya sen geri geliceksin yada ben ileri gidicem çünkü göğsümde her yöne açmış tek gülsün yani ya bu elle rap öpülür yada sen öldürülürsün |
|