![]() |
Sad - Zindan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sad - ZindanKelamin hikmeti parçalarcasina Sökmekte ruhumda kara nefsimi Şirrettin hilleti kökünü sarmiş pisligi, ceyrigi, lanet hilleti Rabbimi, zimmeti bizlere vermiş cani Ihanet etme koru bedenini ! Iblisin vesvesi kulagimda çinlar Sen boşver mürkir sür keyfini Kafirin akibeti kaynar kuyulardan Gelme özü şeritten lav şerbeti Müminin sadakati anlatarak yaşanmaz Yaşayanlar yaşadigini anlatamaz Dervişleri sukuneti ornek olsun Az konuş fazla yeme dinle efendini ! Sadim bitmedi çilesi tekme tokat daldi Fuvarlardan topraklara vurdu iradesi Kiyametin alameti ayan mayan aşikar Yakin helap benden söylemesi ! Nakarat 2x Bak yine zindan hayatim Fani dünya gün geçmiyor Üzerime çoktu karanlik Kaldirmaya guç yetmiyor Dert bize dünya kervani Aştim tepeleri yol bitmiyor Kördugum olmuş efkarim Ne ettiysem çözülmiyor Anlatmakla bitmez rüyam Anlamlarina kafa yorsam Şaşiririm diye korkarim Telsizleri kesti ahkam Beni duy, zaten dert çöllerinde kaybolmuşum Burda verme rabbim makam Günahlarimdan kurtulup mertebeme sarilirim Bu dünyada bitmez kavgam Gölgemde pusu kurmuş bir ton iblis vurmuşum Yalan dünya sahte mekan Sen buralara kök sal Ben kendimi azarlarim Nifak dolu ahir zaman Ucurtmamin iplerinde daldan dala konmuşum Günler hizli vermez aman Fani hayat öyle kisa, birden biter tekrar hatirlatirim Yollari sarmiş sarpa zaman Kaybolan hile iman dinle sana neler sundum Arslan sanma kendini paşam ! Ekmek arslanin kursaginda Aman dikkat bogulursun ! Nakarat 2x Bak yine zindan hayatim Fani dünya gün geçmiyor Üzerime çoktu karanlik Kaldirmaya guç yetmiyor Dert bize dünya kervani Aştim tepeleri yol bitmiyor Kördugum olmuş efkarim Ne ettiysem çözülmiyor Anlatmakla Bitmez rüyam ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|