![]() |
Umay Umay Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umay Umay Şarkı SözleriDüşmedim Daha Üvey zemheri gözler üvey Yer gök dört duvarsa ağır ağır Düşmedim daha Ağır dar sokak vurgunları Kaldırın düşenleri ağır ağır Düşmedim daha Ayaz vur vuracaksan Hiç utanmadan Ey talih sen de Dön döneceksen Gecen günün beni neden tanımadı Elin kolun beni nasıl saramadı O bendeki canı henüz yoramadı ooo ooo Üvey zemheri gözler üvey Yer gök dört duvarsa ağır ağır Düşmedim daha Ağır dar sokak vurgunları Kaldırın düşenleri ağır ağır Düşmedim daha Çabuk sön yetim yıldız Dal derinlere Kıyamet sen de Kop kopacaksan Gecen günün beni neden tanımadı Elin kolun beni nasıl saramadı O bendeki canı henüz yoramadı ooo ooo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umay Umay Şarkı SözleriHareket Vakti Biz yarası gibiyim o temiz ellerinde Dil gibiyim o mahsun sözlerinde Kal demem hiç bunu benen isteme Sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme Dur bu gece bana dokunma beni delirtme Sana boşuna umut vermek istemem Çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde Bana ait bir şeyler var hep o sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme Giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince Mum gibiyim senin ışıl ışıl gözlerinde Kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde Kış gibiyim yakan o yaz güneşinde Sır gibiyim kadehteki o ruj izlerinde Dil gibiyim yanağımdaki o beninde Kal demem hiç bunu benen isteme Çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde Bana ait bir şeyler var hep o sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme Giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umay Umay Şarkı Sözleriİhanet Ah ihanet, yetim mi kaldım Hiç düşmedim, uçurum sarktım Korkmuyordum, kırmızı baktım Sevmiyordum, kendime kaçtım Gülüyor gibi yaptım Ölmüyor gibi yaptım Ölmüyorum, göğsümü yaktım Gül annemdi, dikene kızdım Ağla dedi küstüm ağlamadım Kalp sokakta vurulmaz sandım Korkmuyordum kırmızı baktım Kalbim sokakta vurulmaz sandım Gülüyor gibi yaptım Ölmüyor gibi yaptım korkmuyordum kırmızı baktım kalp sokakta vurulmaz sandım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umay Umay Şarkı SözleriSiyah Bulutlar Koparamıyorum kalbimi baş kaldıramayan güneşlerden Kızıl topraktan geçerken gözlerindeki rüzgarları savuramıyorum Uyuduğun kaldırımları anlamalısın Ufacık ellerimi anımsıyorum, salıncağımın iplerini, seni, düşmemeli (baba) Gittin bitirdin artık Uçtun siyah bulutlara Sevgisiz karanlıklara Dön bana Koparamıyorum kalbimi baş kaldıramayan güneşlerden Kızıl topraktan geçerken gözlerindeki rüzgarları savuramıyorum Uyuduğun kaldırımları anlamalısın Ufacık ellerimi anımsıyorum, salıncağımın iplerini, seni, baba ![]() ![]() Gittin bitirdin artık Uçtun siyah bulutlara Sevgisiz karanlıklara Dön bana Koparamıyorum kalbimi baş kaldıramayan güneşlerden Kızıl topraktan geçerken gözlerindeki rüzgarları savuramıyorum Uyuduğun kaldırımları sakın suçlama Ufacık ellerimi anımsıyorum, salıncağımın iplerini, seni, düşmemeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umay Umay Şarkı SözleriUmay Umay Aşk Mektubu Gözyaşımla açtım pencereyi Dertlerimle sildim elbisemi Bulut camdan yağsa cam kesiği Sen benim yanık göğsümsün Gözyaşımla açtım pencereyi Dertlerimle sildim elbisemi Kalp ağrımı yazdım ellerime Sen benim yanık göğsümsün Dönmem asla küskünüm hikayeme Sen benim aşk mektubumsun Hıçkırık sesi, kalbin iğnesi, hatıra izi Filmimin sonu, annemin yüzü, tuzumun buzu Saçımın teli, yaramın tozu, son öpüş gibi Odam sıcak bilmiyor gittiğini Sesim kızık ağladım her yerimi Bulut camdan yağsa cam kesiği Sen benim yanık göğsümsün Odam sıcak bilmiyor gittiğini Sesim kızık ağladım her yerimi Bulut camdan yağsa cam kesiği Sen benim aşk mektubumsun Hıçkırık sesi, kalbin iğnesi, hatıra izi Filmimin sonu, annemin yüzü, tuzumun buzu Saçımın teli, yaramın tozu, son öpüş gibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umay Umay Şarkı SözleriBana Özel bu şehirde bir kadın var adı bana özel bana özel bana özel elleri var küçücük yüzüyse çiçeklerinden güzel kimse bilmez benden başka bir kalbi var kocaman ama bana özel bazen kızar dünyaya ama sadece kendini üzer göremezler göremezler izin vermese asla üzemezler çözemezler onun bir düşü var ki asla asla bilemezler onu neden sevemezler bilemezler hiç hiç sevemezler ahh ahh bazen bakar gözyüzüne bulutları izler kuş olup ucmak kanat cırpmak o bulutları gecmek ister yemyeşil çimenlerde sırılsıklam koşmak ister bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister göremezler göremezler kalbindeki elmasa erişemezler çözemezler çözemezler onun bir düşü var ki asla asla bilemezler onu nasıl sevemezler bilemezler hiç hiç sevemezler göremezler göremezler kalbindeki elmasa erişemezler çözemezler çözemezler onun bir düşü var ki asla bilemezler onu nasıl sevemezler bilemezler hiç hiç sevemezleeer ![]() oooo şimdi o kanatlarını rüzgara acmış dur diyemezler yıldızların arasında o kadar parlak ki secemezler başka sularda o başka rüzgarlar arıyor başka yollara yürüyor başka |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umay Umay Şarkı SözleriYok yok Yok yok gidecek yerim, sağlam erkeğim, hiçbirşeyim yok ![]() ![]() Yok yok kırmızı meşin bu hayat peşin ![]() ![]() ![]() ![]() Yok yok Kralım, azizim, bide efendim, kastım mastım yok ![]() ![]() Yok yok ödeşen suçum, barışan düşüm, sıktığım kurşun yok ![]() ![]() acılar arası patinaj yarası kralın yavrusu yavrum ![]() ![]() sen aşk hastası ben ruh pastası cinnet şakası ay ay ![]() ![]() sen büyük kalp ben küçük zarf stilim bozuk affet ![]() ![]() sen kıymetli ben zahmetli zorlama güzelim sallaa ![]() ![]() onu al onu al beni alma ![]() ![]() her yer kaygan burda oturma ![]() ![]() kızıştırma ![]() ![]() ![]() ![]() bak hiç korkum kalmadı yapma ![]() ![]() suratımı dağıtır makyaj fazlası ütüye de alışık beynin yarısı ![]() ![]() fişleri çektim ![]() ![]() sana bişi olmaz aziz vakkası ![]() ![]() yok yok kırmızı meşin bu hayat peşin hiç benzerim yok ![]() ![]() yok yok kralım, azizim, bide efendim, kastım, mastım yok sen çok iyisin ben şey kırmızı ruhumuz uymaz olmaz ![]() ![]() sen asalet ben rezalet rütbeni bozarım vazgeç ![]() ![]() cinsel sorun karışık kişillik sapkın eğilim korktum ![]() ![]() sizler biryana bizler o yana yanlış anlama bıktık ![]() ![]() sustum sustum çok sıkıldım ![]() ![]() tam ortadan aydım caydım ![]() ![]() nezakete sprey sıktım, maskeyi taktım rahatladım ![]() ![]() aldatıldım pek kızmadım ![]() ![]() yakam buruşmuş düzeltmedim ![]() ![]() bide kendime çok yakıştım ![]() ![]() aşkım bitti güle güle tatlım ![]() ![]() yok yok gidecek yerim, sağlam erkeğim, hiç birşeyim yok ![]() ![]() yok yok kralım efendim bide efendim kastım mastım yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|