![]() |
Sine Büyüka | Oyuncak Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sine Büyüka | Oyuncak Adam~ Arka kapıdan dolaştı, görmeden girdi kalbime Şarkısını mırıldandı, ses siyahtı içimde Durdu başucumda saatler sonunda Elleri mi girdi yalnızlığımla arama Oo ooo oyuncak adam Nasıl böyle her şeyi tamam Ne sağlam bozulmaz, O hep saklanacak adam Oo ooo oyuncak adam Nasıl böyle her şeyi tamam Ne sağlam kırılmaz, O hep saklanacak adam Şiddetli boşluklarımda, Her karanlıkta yanımda Sımsıkı sararken beni, Yakmadı canımı daha Açtı perdelerimi parladım ışığına Saati mi geldi, ne zaman seslensem orda Oo ooo oyuncak adam Nasıl böyle her şeyi tamam Ne sağlam bozulmaz, O hep saklanacak adam Oo ooo oyuncak adam Nasıl böyle her şeyi tamam Ne sağlam kırılmaz, O hep saklanacak adam Sildirdi geçmişi, bozdu ezberimi Bu adam benim mi? Sevebilir miyim şimdi? Oo ooo oyuncak adam Nasıl böyle her şeyi tamam Ne sağlam bozulmaz, O hep saklanacak adam Oo ooo oyuncak adam Nasıl böyle her şeyi tamam Ne sağlam kırılmaz, O hep saklanacak adam Ooo ooo ooo ooo ooo oo Kırılmazzz ![]() |
![]() |
![]() |
|