Double T - Ama O Ağlıyor |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Double T - Ama O Ağlıyorgünlerim her gün özenle doğuyor benle geçen saat hüzünle soluyor durdum birgün bulutlara bakarken günyüzü sanki bişeyler soruyor oluyor hergün içimde deprem kurudu bu bahçem tohummu serpsem sersemleşti bu beden şahsen yürümek bile zor geliyor bazen durmadan hergün yazıyorum duy sen yağmur sesleri içinde bir ben kırık bi kalem ve birazda masum yazsamda sözleri içinde ben ketum üstüme gelsende yapamadım pek yorum oyun biterse sonunda bekliyorum her bi savaş gibi içinde mazlum bir kimseyim ben karışma sus olm birazcık eksik özünde tamsam yaptıklarımdan bende pay alsam farklı olurdu belkide herşey bilemedi kimseler dışardan bakan dur bi bakiim dedim silindi herşey pek bişey yoktu ve görüntü hep flu beynimin içinde bi fare besliyorum bi parça alırken uykumda ağlıyorum sordum kendime çoğu kez ben kimim aldığım cevapsa seninle bensizm yalnızken ben çoğu kez hissizim en güçlü halimde bile ben halsizim silemedim kimseyi varsa bi geçmişim bilemedim hisleri bazen ben ezmişim göremedim gerçeği içinde yüzmüşüm hayat kitap ve basit bi sözmüşüm Nakarat ellerim soğuyor, bedenim hep donuyor güllerim soluyor, ruhumu hep yoruyor dinledim onu hep, ama o susuyor izledim onu hep, ama o ağlıyor |
|