|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anılar, bırakın, castel, hayata3nokta, yansın |
![]() |
Hayata3nokta Ft Castel - Bırakın Anılar Yansın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata3nokta Ft Castel - Bırakın Anılar Yansınhayata3nokta: Yansın Bırakın Anılar Yansın Kanasın Yaralarım Kapanmasın Baksın Gözlerime de Son kez Aksın Kalbime gitmesin biryere Ağlarım Hergece Sensizliğe Sararım Seni De Sessizliğime Bakarım Eski ResimLerimize Gelirim peşinden Bırakmam maziye DüşLerim yine SeninLe Hergece BekLerimm Dönersin Belki De Sende Seviosun Gitme Biryere İnanmıyorsan Sor Beni Yüreğine Hergecemde Hasretim Sen kafayı çekmişim Söz Verdin Çekip Gittin AsLında Sevmiştin Bir Hata DeğilDi oysa benimLe gelmedin Dikilsin mezar Taşım Sen BenimLe Ölmedin Bu karanLık Gitsin Artık Ve Bende Bittim Artık Biz bu Aşkı kaybederken Tek BiKelime De Yaratmadık SenLe vardım HüzünLü Akşamımda oLmadın Ben Çok Uğraştım Sen Bu CanLa KaLmadın Bu Son Şarkım Bu Son Çağrım Bu Son Aşkım Hasretinse Yeter Ben SeninLe oLmaLıyım Koş Sarıl Bana EskiLerden Geçtim Anla Resmini De Öperdim Ben SeninLe oLmak Var Ya İsyan Ettim ayrıLığa DayanıLmaz Acıya Sende oLmazsan Varya Kaybederim KaranLığa Kalbim Armağan oLsun Bu Parçamda Senin oLsun Ömrüm ÖmrünLe Ömür Boyu MutLu oLsun castel: yalan asklardan kalın bi sözlük yaptik icine kin nefret aci ne varsa tiktik sonra ayrilik bizi buldu bi an afalladik ayri dustuk ayri baktik kayiplari oynadik uykusuzdu gecenın bu saatinde gözlerim umudum yitirmedım yollarını bekledım anılar gozlerimde canlandı yalan degil ozledim yalanlarına kanmak abes olsada isledim dizi gibi her gunu ayri bolum hayatımın avunmak hayallerinde tek luksum bu sansım ansızın caktin beynime sozlerimde hece hece bırakmadı sevda zordu dondu dunyam tersine istememde askı artık bırak hadi lanet olsun dost ve aşk bizi bulmadı bos kahdehler dolsun durgun gozlerim bos bakar umutsuzum artik gelme ustume yarınlar senın olsun |
![]() |
![]() |
|