![]() |
Tacıser - Gitme Diyemem Sana Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tacıser - Gitme Diyemem Sana BenTacıser - Gitme Diyemem Sana Ben TaCıseR Verse Mürekkep olsada koskoca akdeniz yinede yazamazki sana olan sevgimi Yazsa bile ne fark ederki söyle anlamıyosun ki gerçek sevgiyi Boğuşuyorum kap karanlık odamda üstüme üstüme geliyor duvarlar Yokluğun beni şair etti sevgilim bak bu günde ağlıyor sayfalar Göz yaşlarım yine sel oldu bu günde önümü göremiyorum her yer bulanık Bir ışık olurdun karanlık geceme tek gülüşünle ben hayallere dalıp Daha doğmamış çocuklarımızın ismini bulmaya çalışırdım oysa Ama sevemedinki sen beni bu yüzden kaybolup gittin doğa ve dorukla [ reklamı gizle / hide ads ] [ kaynak: http://sarki ![]() ![]() ![]() Sen bana vaad edilen bir düş tün oysaki ben seni kalbime gömdüm Gülemiyorum bak senin sayende artık bu adam kalbine küstü Ellerimde yırtık bir resimle arıyorum acaba seviğim nerde kalbine bir adam girmişmidir onuda seviyomudur ki delicesine Artık bana yer yok kalbinde istemedin beni sevmedin ki hiç Kusura bakma gülüm belkide ben seni haddinden çok fazla sevmişim Elimde senden kalan tek resim her gece karamsar olmama yetti Terk ediyorum şimdi bende bu şehri son sözün kalbime küsmememe sebebti Nakarat: Gitme diyemem sana ben ne desem boş zaten kayıp gittin ellerimden tutamadım seni ben Dur son kez dinle seviyorum deme yalancısın zaten bu kez inanamam sana ben |
![]() |
![]() |
|