|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gerek, görmemesi, gözlerimin, gözyaşımı, lost, soul |
![]() |
Lost Soul - Gözlerimin Gözyaşımı Görmemesi Gerek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lost Soul - Gözlerimin Gözyaşımı Görmemesi GerekHayata attığım ilk adım, yerde buldum kendimi Yanan varsın canım olsun, unuturum belki Ruhum kuytu köşelerde her zaman çok belli Yaşlanan bu bedenimle sana layık değilim Bu kahpe dünya sevinci içime tıktı bedenimi Derinde aradım gökkuşağının renkleri neyin nesi Kimin fesi, sevdiklerimin hepsi basit bir fiildi Cesetlerimin rengi kayboldu, hergün direttim Gözlerimden akmıyor bir damla yaş Körpe kalpte bir telaş yavaş gelir yaş Bir bardak su, yanında birazcıkta aş Hayat çok acımasız kalbim oldu taş Dimdik başım, alın terim dudaklarımdan damlar Gün gelir o dik baş yatar kuru tahtaya Ellerim kapıldı umarsız bir hastalığa Kurtuluşum yok, son sözlerim Rabbim oldu bak Mutluyum mutsuzum, gamlıyım gamsızım Süzgünüm üzgünüm, kahırlıyım kahırsızım Şimdi küfret haydi, bak ayaktayım Diret, gözlerimin gözyaşımı görmemesi gerek Sizede gelecek adamı kapıdan dışarı atma bana sormadan Yinemi terime baktı bak kapana kısıldık haktı hak, yaktı bak Yeni bir geceme, beni bu kapıya çekecek oydu yaw, ba ba ba baw Geri gelicem, yinede bana bir söz ver, başkaları sakın ha Son bir istek, gözlerimin gözyaşımı görmemesi gerek Perde çekin, kör bu şair, duygularıyla hissetsin Kalbim diretti, bir gün daha, son nefes sonrasında Adamım bana bakarak adımını atma kapını kapa uzaklara yol al ha 70 senem bitti, dostlarım ufukta yitti Kalbi kaptırdım birine, hani nerede o şimdi Senelerim seninle beraber, dualarım dilimde Kırdım bütün rafları, doğrular yine bende Çırpınır ağlamaklı yüzüm, haykırır gülüm Ağlasam görmez gözüm, şimdi geldi ölüm Üstüme yürür koca dağlar, bu son gülüşüm Yolculuk sırası bende ba ba ba ba bak Mutluyum mutsuzum, gamlıyım gamsızım Süzgünüm üzgünüm, kahırlıyım kahırsızım Şimdi küfret haydi, bak ayaktayım Diret, gözlerimin gözyaşımı görmemesi gerek Diret, gözlerimin gözyaşımı görmemesi gerek |
![]() |
![]() |
|