![]() |
Mabel Matiz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mabel Matiz Şarkı SözleriArafta kirlendim kirlendim yıkandım kirlendim kilitlendim soydum kendi derimi tırnak kontrollerini sevmedim hiç aslında şefkatten uzattım hep ellerimi yüzüme vuran güneş saçlarımı öpen rüzgâr siyahıma sarı çalan o yıldızlar sessiz bir kıyametin karnında kayboldular kaldır kapağı bak kimler can çekişiyor cennette kim çoktan ölmüş kim diri kendi cehenneminde sustur bütün yerli yersiz kımıldayan gölgeleri içinde bu karanlık sokaklar yalnız onların değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mabel Matiz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mabel Matiz Şarkı SözleriKül Hece gözlerin şen çocuk sesleri açıyor gözlerin yelkenimin fenerleri bir sana titriyor gönüllü, yaprağım ellerim bir seni terliyor sana içlensin şimdi o melekler sende dursun akrep ve yelkovan içimdeki en acı suların bile şimdi bir tadı var uykular masal uykular sapsarı şimdi güz yüzünün en güzel yanı ay gümüş, geceler şarkılarda mey ahh teninle konuşur tenim uyanır uykular büyü uykular bilmece şimdi gül diken için bi kül hece ay tutuklu, geceler yürekte kor ah ne fayda, gün ayaz tenim adını üşüyor ![]() |
![]() |
![]() |
|