![]() |
Linet Sarki Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linet Sarki SözleriLinet-Sustum Sustum söyleyecek sözüm kalmadı Küstüm kaderime küstüm Neler umdum neler bekliyordum Kalbim anıların sessiz rıhtımı oldu Yağmur inat etti yine kuraklık Güneş batıp gitti yine karanlık Beklemek boş yere umut yok artık Sevdim umutsuzca sevdim ben yazık Gittin dönüşünden umut kalmadı Düştüm ateşine düştüm Bitmez o aşk bitmez sanıyordum Artık yarınlarım sensiz olacak Yağmur inat etti yine kuraklık Güneş batıp gitti yine karanlık Beklemek boş yere umut yok artık Sevdim umutsuzca sevdim ben yazık |
![]() |
![]() |
![]() |
Linet Sarki Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linet Sarki SözleriLinet-Buldun Iste Sende Birgün sende seveceksin Karşına çıkacak birisi Kimisi gerçekten sevecek Perişan edecek kimisi Buldun işte sende Buldun helalini yarini Buldum aşkımı derken Buldun belanı belanı buldun Nice yaşlar aktı Nice canlar yandı Yananı Allah görür canım Allah kurtarsın Hep o heves hep bu gönül Carpmali atmali bir yar icin Agit yakmali Nerdeydi kiminleydi Ah bu kiskancliklar Ya gelmezse ya dönmezse Ah bu sorular Buldun iste sende Buldun helalini yarini Buldum askimi derken Buldun belani belani buldun Nice yaslar akti Nice canlar yandi Yanani Allah görür canim Allah kurtarsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Linet Sarki Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linet Sarki SözleriLinet-Ölümsüz Ask Ilk bu sensiz kalisim Ilk gecem sensiz Seninle zamansiz Ayrildik severken neden Bitmez Bu ask bitemez Ölümsüz ask bu Bu sevgilim bu Bilseydim seninle hic olmazdim Sevmezdim seni Dokunma git hadi birak Anilarla tek basima beni Bitmez bu ask bitemez Ölümsüz ask bu Ah yok Sen gitme dur Daha zor Dur gitme dur Yakma Ateslerimi sen yakma dinle Yine mi sensiz günler bana Bitmez bu ask bitemez Ölümsüz ask bu ah Bitmez bu ask bitemez ahh Ölümsüz ask buu ah Ölümsüz ask buu ah Ah ölümsüz ask bu Bu sevgilim bu Bu ölümsüz ölümsüz ask bu |
![]() |
![]() |
|