Bülent Ersoy &Amp; Tarkan ? Bir Ben Bir Allah Biliyor |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bülent Ersoy &Amp; Tarkan ? Bir Ben Bir Allah BiliyorBülent Ersoy: Suretime aldanıp sakın yanılmayın Yüzümün güldüğüne bakmayın, Aşktan canı yananlardanım bende Bu yüreği taştan sanmayın Sel olur gizlice içime-içime süzülür gözyaşlarım Kanar yaralarım, kanar tuzu bastıkça anılar Efkar benim öteki adım, Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor, Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor? Tarkan: Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini, Yemeden-içmeden kesildim Ağla-ağla tükendim Hasreti bitirdi beni? Bülent Ersoy: Sel olur gizlice içime-içime süzülür gözyaşlarım Kanar yaralarım, kanar tuzu bastıkça anılar Efkar benim öteki adım, Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor, Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor? Tarkan: Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini, Yemeden-içmeden kesildim Ağla-ağla tükendim Hasreti bitirdi beni? Bülent Ersoy ? Tarkan: Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini, Yemeden-içmeden kesildim Ağla-ağla tükendim Hasreti bitirdi beni? Ah Aman, aman, aman? Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini, Yemeden-içmeden kesildim Ağla-ağla tükendim Hasreti bitirdi beni? |
|