![]() |
Ferman - Facebook |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferman - FacebookKor bir alev var yüreğimde yangınlardayım ![]() Bıktım artık ben yaşamaktan isyanlardayım ![]() ![]() Katilim oldu bütün aşklarım çıkmaz yollarda şimdi kalbim Yaktılar beni kutluyorum canım dediklerim ![]() ![]() Yeni bi manita yapmışsın facebookda yazmışsın, Çekdiğin resimlerinle aşkımızı satmışsın ![]() ![]() Söyle yaptın mı? söyle yattın mı? Elinde var bi yüzük çekdiğin son resminde ![]() ![]() ![]() Üzgünüm! ![]() ![]() ![]() ![]() Bende aradıklarını gittiğin o toyda bulacağını ![]() ![]() Sana bi ihanet borcum var er geç öderim alacağını Reklam ettiğin o aşkın karartacak hayatını ![]() ![]() İlişki durumu yapmışsın umrumda sanmışsın ![]() ![]() ''Hoşgeldin Aşkım'' diye duvarına yazmışsın ![]() ![]() Fakat yanıldın ex aşkım adını listeden çıkarttım ![]() ![]() O biricik kankan vardıya onunla dün yattım! ![]() ![]() Canını yakmış olsa gerek bu haber bi hayli, Sana bi borcum var demişdim bu kadarı yetmeli ![]() ![]() Facebook aşkınında haberi olsun bence bilmeli! ![]() ![]() Bu zamana kadar dinlemedim binmediğim eşşeği! ![]() ![]() Seninle geçirdiğimiz geceler bana tek kayıp ![]() ![]() Biliyorum söylenmeyecek şeyler bunlar çok ayıp! ![]() ![]() Ama kusura bakma hak ettin gittin bu aşkı satıp ![]() ![]() Şimdi gülüyosundur eminim kolundaki piçe bakıp! ![]() ![]() Peşimde onlarcası varken ben seni seçmişdim, Bundan sana yar olmaz diyenleri silmişdim, Gerçekden ben seni gerçekden sevmişdim, Nerden bilebilirdimki keşke sevmeseydim! ![]() ![]() Sakın ha yoluma çıkmalan görmeyeyim seni! ![]() ![]() Bende kuluysam allah cezanı vermeli ![]() ![]() ![]() Sen ve senin gibileri ibret olsun diye kesmeli! ![]() ![]() Düşmanıma denk gelmesin senin gibi sevgili ![]() ![]() ![]() Afedersin küçük hanım bunları demek istemezdim ![]() ![]() Ama hemen ayrılınca başka birine gitmeseydin ![]() ![]() Şerefli bilirdim lan bunu senden beklemezdim ![]() ![]() İçinde varmış kahpelik şimdi kaybettin! ![]() ![]() Git istediğin yerde istediğin kalbe yerleş! ![]() ![]() Eğer evin ayrıysa ne duruyosunki birleş! ![]() ![]() Hayırlı olsun dilerim adına zengin koca zengin bir eş! ![]() ![]() Şunu sakın unutma hepsinden delikanlı bu keş! ![]() ![]() ![]() Yemini bozdum artık hergün ölüme tatbikat! ![]() ![]() ![]() Yeminim olsun artık sikdir ettim yok hiç aşk! ![]() ![]() Bu dünya kahpeleşmiş kırıyor herkes kol kanat! ![]() ![]() Çokmu muhimlan bu rüya yaralı kalbi sök at! ![]() ![]() Kor bir alev var yüreğimde yangınlardayım ![]() ![]() ![]() ![]() Bıktım artık ben yaşamaktan isyanlardayım ![]() ![]() ![]() Katilim oldu bütün aşklarım çıkmaz yollarda şimdi kalbim Yaktılar beni kutluyorum canım dediklerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|