![]() |
Zeus Kabadayı - Gitme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeus Kabadayı - GitmeGitme gülümsemem… Gitme KADIN ![]() ![]() ![]() ![]() alda canimi kurtar ben ölürken sanane beee benim için yasiyodun biaaralar senin için her sabah ben ölürken PEki kimin için yada neyin için yasiyorum sen onla her gece sevisirken canimi aciyo be tanrim elimde kaç sise sarap eskidi ben onunn için ben onun için allahim herkezin elinde sicak eskidim tam gülüyorum derken çikiyo be karsima git diyemiyorum herkesin altina yatan bir kadinin Karsisina geçip küfür edemiyorum ![]() ![]() yürüyorum sessiz sokaklar bense bi lambanin altindayim ![]() ![]() evet üsüyorum ![]() ![]() bi kere gül bana ![]() ![]() ![]() ![]() kokun heryeri sarmis rüzgar içinde nefes alamiyorum gitme karim…… Yeter be Yeter ne olur gitmeeeeeeeeeee !gitmeeeee !!!! burda kal yanimda eger istersen sevmeeeeeeeeee hani mutlu oluyduk biz hani ikimiz vardi senle ben hani tektik biz evimiz vardi gözümü kapatipaçtim nerdeler !!!!!!! biliyorum… sen beni bilmesende ben seni biliyorum hayatim peki gidiyosun sen geri dönmesende ben bekliyorum bayadir hep uyanirim telefon çalarak sanki sen aradin uyandim ama çalar saatmis ayni hikayeden uyanmaktan ben bunaldim… tipki bi sigara gibisin içime çektikçe ölüyorum ama nerdedir diye soruyorum herkese cewap alamayinca gülüyorum… aliskanlik degil… ![]() kahkahalarca gülüyorum herkese neyapiyim elimde degill… ![]() ben sana gitme desemde biliyorum gidiceksin be canim ama sana ne kadar geri dönme desemde biliyosun gel diyorum be kadin ![]() ![]() özlem yetmiyo ![]() ![]() ![]() bugun senin için ben bi sarki yaptim pencere önünde beklerkenn… üzülme derdi annem ![]() ![]() seninle hayal kurduk simdi ben onlari nasil yasiyimm ? son bi gülüsü görmek benim ve senin için son bi sigara yakmak benim onun için… ![]() |
![]() |
![]() |
|