![]() |
İntizam-I Kelam - Tebessüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-I Kelam - TebessümGünlerim aylara hasret ve gel sen bana biraz aylardan bahset ![]() ![]() ![]() Ben bugün ağlarken yanı başımda baktım heryere dolmuş kasvet ![]() ![]() ![]() Yardımım gerek ihticana,bilerek davran hadi nolursun gayret sarfeyle ![]() ![]() ![]() Beni kötülüklerden yadeyle,affet ![]() ![]() ![]() Şimdi yollarımda senden izler,söyle beni benden başka kim izler ![]() ![]() ![]() Sordum kendime insan içindeki masum çocuğu,nasıl gizler! Cevabı çok basit oldu ağlarken hiçbizaman yanımda yoktun sen ![]() ![]() ![]() Gönlümü kaptırdım sandım baktım yarı yolda sana sapmışım ben ![]() ![]() Bak bu ahval hiç değişmiyor ![]() ![]() Kalmadı derman zor çekilmiyor sensiz sabahlar ![]() ![]() ![]() Bir tebessümün inan ki yeter! Son demiştin amma son değil bu maharet ![]() ![]() ![]() Geç de olsa yerini bulacak adalet ![]() ![]() ![]() Bir tebessümünde aniden bu gözyaşım diner! Vicdanına söz dinlet,yani onunla bi kaç saatini yine kaybet ![]() ![]() ![]() Mirasına konma telaşındakilerden farkım var bunu hisset ![]() ![]() ![]() Desteğim olmadan ne yaptın ki,şimdi şarkılarında ben mi yericen ![]() ![]() ![]() Ben hünkarım bu alemde yeri gelecek emrime itaat edicen ![]() ![]() ![]() Fecre dahi saf sözlerimi benim aşalayan insan yaş gözlerini sil ![]() ![]() ![]() Yarı kalıcak laf ögelerini,önce terazide tart kendisini ![]() ![]() ![]() Saman altına girmiş buzağıyı aramak sana düşmez abisi ![]() ![]() ![]() Takip edin dinleyin merakla kelam yazar yeni tarihi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|