![]() |
Sokrat St - Unutma Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St - Unutma BeniBeenn yamaçlarında ısınmakta olan bi çocuktum eskiden ![]() ![]() Ve şimdi yokki maziler ![]() ![]() ![]() ![]() Dostlarım aaa eski dostlarım ![]() ![]() ![]() Dinleseydin sende söylücektin son bi teklifi ![]() ![]() ![]() ![]() Öldüründe sendin artık kurduğun kefen ![]() ![]() ![]() Nefret ettiğim o anda yok gülümseyen Tamer ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimin tam ortasında bir lodos ve estiğinde benle beraber gelen bir kadın ![]() Sende anladın ![]() ![]() Ancak şimdilerde sensiz olduğunda Tamer bir kaçık ![]() ![]() Hayat önüme ikram diye sunupta seni, Scıtır canımı her yeni gün bana umutla gelir ![]() Olmasın kimse, olmasın başkaları , kimse sormasın seni yine unutma beni ! Merhaba canımın içi ![]() Bugün zorlamadan bir şeyleri anlatıcam , fakat anlamını sorma bana ![]() Yolda düşündüm de bir daha korkma sana zarar veremem Kibar çocuk şu yeni Sokrat ? a bak ![]() Karar verdim yeni yolunda mutlu cuma ![]() Eski Sokrat?a doğru gidiyordum da tuttu ![]() Dedi ki ? Hayatta kal onurdur ama sanırım olmayacak ! Ben öldüm Merve hayatta kal olur mu ? ?? Birileri diyor bazen sözler başkasına Adını verdim daha napayım aşk pahasına ? Taş kalsın al bu kalp artık senindir ![]() İstediğin gibi kullan acıt yada sevindir ![]() Dediğim gibi güzelim bugün zorlamadan son kez anlatıcam anlamı sakın sorma bana ![]() Tamam ben olmıyım hayatında! Nasılsa sana verdiğim kırık kalpten bir tane onda da var! Hayat önüme ikram diye sunupta seni, Acıtır canımı her yeni gün bana umutla gelir ![]() Olmasın kimse, olmasın başkaları , kimse sormasın seni yine unutma beni !! |
![]() |
![]() |
|