![]() |
Sokrat St - Ya Acı Ya Da Tadı Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St - Ya Acı Ya Da Tadı Yok--- Gerçekçiyim ulaşamayacaksam hayaller kuramam ![]() ![]() (Lütfen!) Beni al buradan, peki sen nasıl bilir misin? Onca beden varken, sadece seni arzulamak! Nasıl bir yarasın? Neden hala risk alalım? Diye düşünürken bile düşünüyorum ![]() Yokluğun cehennemken, varlığın mutluluğun nirvanası! Ayrılmaksa sonuçlar, önce mutluluk ve ardından yok oluşlar ![]() En sonunda çıldırırsın ve sırada cansız varlıklarla konuşmak! Bomboş odaya bakmak, bi nefes alıp halatı boynuma dolayamazsam ![]() İşime gelmiyor kolaya kaçmak, iyice yaklaşıyorum sona yavaştan ![]() Her gece aşkla dirimi gömme! Konu yarsa eğer, saçma bilinir ölmek ![]() Benim tek katilim sen olsanda; Gözlerim rüyalarda bile başka birini görmez ![]() Gözlerin beni küçümser bakar, Duvarlara seni sorduğum için sev ![]() Artık yokluğun hiç bir şeyi değiştiremez, Olmasanda beni ben olduğum için sev ![]() Sanki şu an burdasın, beynim yerinde değil tam bir sual kuklası ![]() Hanginiz beni anlar? Hanginizi ben anlarım? Beni bu ruh halimden hangi dua kurtarır?! (Lütfen) Unutma beni, her geçen gün içimdeki umutlar erir ![]() Varlığın, aşk kadar saçmalık! Aşk değil, varlığın yüzünden paramparçayım ![]() Bana yakın ol ![]() --- |
![]() |
![]() |
|