![]() |
Sansar Salvo-Misafir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar Salvo-MisafirSadece bir şarkı önüne bak! İki yalın ayak hayat bataklığında,kalk! Göğsünü germede ölüme bak, bu işin yarını var , Sansi zırvalar ![]() ![]() Kulağı tırmalar,yüreği parçalar ![]() Tokatlar gelir sokaktan çok atlarsan ![]() Aklını verenler alırda aynen bu günlerde çocuklar atakta zaten ![]() ![]() Çıkarcıyım , çıkar canın yani, tek başına abi , tek başına yani Çek kaşını bari canım , harikasın, asılsız aslın aslı pastı, bastır! Duyduğun adamdan 2 ![]() gözleride aynı allahın belası! Derdinin devası , kafiye hebası durmadı velhasıl , yılların hesabı bu ![]() ![]() Bunu gör yeni güne hadi,hazırlan haydi! Görmedi sözlerin hayatı fani ![]() Geçmişi yani , aklımda hain ![]() ![]() Borcum nefestir günah ise faiz Ne varsa atın hadi eskiye dair, Hepsine kafi, herkez misafir ![]() ![]() Kiminin kimi zaman geçmişte aklı, kimi yasaklı yarına kimi farklı, kimi çok haklı okyanusa baktı, kimisi deniz altı , sok yoluna bahtı kimi sevdi tahtı , tahtı alev aldı, kimisi o tahtı aldı çöpe attı keyfine baktı , kimisi yine yaktı, yine ateşi çıktı ve depresyon anı ![]() ![]() Adres sor 'hayır'la yol gösterir sana ve agresyon anında zor, sakinsen banane? Çıkmıyodur ciğerinden,eskinin tortusu ![]() ![]() Bu ölüm korkusu,zor kuzum ![]() ![]() Domates suyu gibi votka ile gider ama kendimizi bozuyoruz,öyleyse neden?? Hep ecelle yüz yüzeyim,böyleyse kader, yazdıklarımı eleştiren haksızlık eder ama metafizik rüyaları gösteriyor bana olucağını görüyorum bazen iş olmadan daha ![]() ![]() Buna rağmen gelip caka satıyosun bana konuşurken vuruyorsun beni gidib polis çağır! Bunu gör yeni güne hadi,hazırlan haydi! Görmedi sözlerin hayatı fani ![]() Geçmişi yani , aklımda hain ![]() ![]() Borcum nefestir günah ise faiz Ne varsa atın hadi eskiye dair, Hepsine kafi, herkez misafir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|