![]() |
Zakkum Şarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zakkum Şarkı Sözleri...Yaralısın Zakkum yalnizsin, kuslara hasret bir korkuluk gibi unutulacaksin, hic okunmamis eski bir kitap gibi yorgunsun, artik murekkep tutmaz bir defter gibi yikilacaksin, yirtip atilan son bir mektup gibi yaralisin ve yarali kalacaksin geceleri yataginda yarana sarilacaksin yalnizsin, yapraklarin orttugu eski bir sokak gibi kuskunsun, baliklarini kiyiya vuran bir okyanus gibi yagmursuzsun, hikayesi eksik bir ihtiyar agac gibi anlamsizsin, cocuklarin korktugu bir donme dolap gibi yaralisin ve yarali kalacaksin geceleri yataginda yarana sarilacaksin yalnizsin ![]() ![]() ![]() ![]() yorgunsun ![]() ![]() ![]() ![]() yikilacaksin ![]() ![]() ![]() ![]() unutulacaksin ![]() ![]() ![]() ![]() yalnizsin ![]() ![]() ![]() ![]() yorgunsun ![]() ![]() ![]() ![]() kuskunsun ![]() ![]() ![]() ![]() unutulacaksin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zakkum Şarkı Sözleri...Ağlat Beni Zakkum uykunda izledim seni, masum ve bir başına bak demin gülümsedin dokununca dudağina bir ayrilik mı eksik yüzünün kivriminda yarin uyandiginda, benden kalacak o da bir fotoğraftir belki bende saklı kalan ilkbaharda çekilmiş sonbaharda yakilan kör baliklar gibi ağlara takilan sigaramin ucunda derdimi harmanlayan ben kendim yapamadim bari sen ağlat beni ağlat beni ağlat beni ağlat beni ağlat beni mevsimler geçecek sesler silinecek gözyaşlarin düşecek yanaklarin nemlenecek ama bir gün gelecek tekrar yüzün gülecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zakkum Şarkı Sözleri...Ah ÇikoLata Zakkum uzun konuştuk bütün gece ama bak üstün açık uyumuşsun sen yine avuçlarımda taşıdım sonra seni ben yine hayallerini havaya savurmuşsun hüzün dolu yüzün ve sensizken uzun gece ama bak habersiz ve umarsızsın sen yine avuçlarımda aradım sonra seni ben yine rüyalarını havaya savurmuşsun ah çikolata, yarama merhem olsana ah çikolata, onu unuttursana ah çikolata, beni benden alsana ah çikolata, hadi sözünde dursana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zakkum Şarkı Sözleri...AhtaPotLar Zakkum biz güzel olamadık, sorular soramadık ![]() ![]() birbirimizden başka bir cevap bulamadık ![]() ![]() biz hiç alışamadık, bir kalıba uyamadık ![]() ![]() birbirimizden başka bir dala konamadık ![]() ![]() ![]() son bir gece daha çirkin olalım aynalara değil, birbirimize bakalım bir hayattı tutunamadık gel ona bir son yazalım ![]() ![]() biz güzel olamadık, dikiş tutturamadık ![]() ![]() ![]() birbirimizden başka bir siper bulamadık ![]() ![]() ![]() son bir gece daha çirkin olalım ![]() ![]() aynalara değil, birbirimize bakalım ![]() ![]() ![]() bir hayattı tutunamadık gel ona bir son yazalım ![]() ![]() gömleğim beyaz olsun, sen seç kravatımı eteğin kırmızı olsun, açık bırak saçlarını son kez giyin benim için ve sen ütüle kravatımı bir kağıt bir kalem bul, karala son satırlarını ahtapotlar gibi son defa dolanalım birbirimize ellerimde ellerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() son bir gece daha çirkin olalım aynalara değil, birbirimize bakalım bir hayattı tutunamadık gel ona bir son yazalım ![]() (gel ona nokta koyalım) |
![]() |
![]() |
|