Güüüseellll Kapaklar |
|
|
#1 |
|
rottweiler
|
Güüüseellll Kapaklar* Sağa sola laf atan bi denyo , bisikletli çok güzel bir kız görür bu denyo laf atacak ya![]() ![]() -bak teker dönüyo -(kız durur ve) o çark sana girse sende dönerdin!!! * sokrates bir gün yürürken , tek kişinin geçebileceği kadar mesafe olan bir mevkiide dönemin soylularndan biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur ![]() ![]() ksa bir süre bakışktan sonra : soylu: " ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!" sokrates: "ben veririm ![]() ![]() "* 80'li yılların sonların bir beşiktaş-boluspor maçı sırasında hakem beşiktaşın net 2 golünü vermez, boluspora havadan bir penaltı verir maç çığrından çıkmıştır beşiktaşlılar neredeyse sahayı terketmeyi düşünürler boluspor 2 golü de atar metin tekin santrayı yapmaz bekler hakem düdüğü bir daha çalar, ama metin hala topa dokunmaz hakem, "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım" der metin cevap verir: "hocam sahanıza geçin de başlayalım" * show tv'deki ateş hattı programında reha muhtar prens charles'ın müslüman olduğu yönündeki söylentileri eleştirmektedir konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır: -efenim prens charles'ın müslüman olduğunu söylüyorlar peki ama öyle bir adamdan müslüman olur mu? -olur tabi neden olmasın? -ama efenim nasıl olur? -reha bey siz müslüman mısınız? -tabi müslümanım efendim -siz namaz kılıyor musunuz? -hayır -oruç tutuyor musunuz? -hayır -içki içiyor musunuz? -evet -e sizden nasıl müslüman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar müslüman olur * muhabir: müslüm bey, hakan taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar ne diyorsunuz? müslüm gürses: ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum * bernard shaw ve soylu bir hanimefendi arasındaki bi konuşma - hanımefendi bin sterline benimle yatarmısınız? - önerinizi düşüneceğim - pekiii bir sterline benimle yatar mısınız? - siz beni ne sanıyorsunuz??? - madam, sizin ne oldugunuz zaten saptanmış durumda iş pazarlığa kaldı * bernard shaw ile churchil geçinemezlermiş ![]() bir gün shaw, churchil'e bi davetiye göndermiş, not olarak da "size iki kişilik davetiye gönderiyorum bir dostunuzu alıp gelebilirsiniz tabii dostunuz varsa " churchil , hemen cevap gondermis, "maalesef o gece başka bir yere söz verdiğim için oyununuza gelemicem ikinci gece gelebilirim, tabii oyununuz ikinci gece oynarsa "
|
|
|
|
#2 |
|
pesimistt
|
* Sağa sola laf atan bi denyo , bisikletli çok güzel bir kız görür bu denyo laf atacak ya![]() ![]() -bak teker dönüyo -(kız durur ve) o çark sana girse sende dönerdin!!! güselmiş bu yaa tşkler ![]() ![]()
|
|