![]() |
Polemick - Geçmişten Gelen Kuş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polemick - Geçmişten Gelen KuşUyku nedir bilmeyen bu adamın derdi neydi oysa hayat kendi geldi derdi verdi bayro en sonunda nefsi kendi yendi söz verdi kendine kimseyi ortak etmez kendi derdine bir hayal düşün ve düşlerinde gerçekleşmeyen gerçekleşmeyen hayallerin sonunda hep bir düş bugünlerde mağlup olmuş hisler yok dövüş mutlu günler hep tuzakmış mesafem uzak görüş küçük çocuk dilek diler kolonyalar uçar gider sözlerim bıçak biler gücüm yeter ömür nedir geçer biter sayfalarıma damlayan bu ter hayatı tribe bağlayan yüreğim yeter gözlerimde tek bir damla vardı şimdi yaş seli 20 adım ileri attım bir adım dönemedim geri 3 tekerli bisikletinse saklı kaldı hep yeri paramparça uçurtmam hayallerin kırık beli Özendiğin geçmişimden gelen kuş gelipte benim omzuma konsun sandıkta saklı tozlu resimler o düşle duygularıma gün doğsun Dün kafamda planlar ve bugün yoktu yerinde çok plan hayal yıkarmış kalp azrail elinde kaybolup giden ne varsa bak şu şişenin dibinde yüceltmekse sana kalmış insan insanın dilinde silah yoksa belinde rüzgar esti eski şahsın yerinde nereye gider umutlarım ve böyle sürüler halinde çok mu zorladım bu kalbi yoksa çok mu darbe vurdular zamana karşı bir siper mi lan hayallerimse yüzme bilmez çok derinde kaldılar hasımlarımsa seyredipte keyfe kedere daldılar hayatla önce dalga geçip sonra kardeş oldular elini kolunu sallayıpta kalbi benden aldılar hep bir keşke umutlarımsa tek bir deste insanoğlu çok garip ya dertler olmaz heveste kaybolan bu düşlerimle kurduğum sınıf bu beste ışık görmeyen bu kalpse bak sonunda güneşte ![]() özendiğin geçmişimden gelen kuş gelipte benim omzuma konsun sandıkta saklı tozlu resimler o düşle duygularıma gün doğsun |
![]() |
![]() |
|