![]() |
Mc Erdem - Hep Aşk Dedim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mc Erdem - Hep Aşk DedimGiriş : Ya ben yine hislerimi sizinle paylaşmak istiyorum, iyi dinleyin Verse 1 : Hep aşk dedim hep kaybettim çok istedim hep ağladım Ama artık ben akıllandım Şimdi artık kendimi aştım Rape verdim kendimi ben yine Seni sevdim hem de ölümüne Ama değmezmiş bunu şimdi anladım Gözümün önündeki her anım Silip attım artık geçmişi Biliyordum hem de çok iyi Sonu gelecekti bir gün elbet İstersen beni yine terk et Ne fark eder zaten ölmüşüm Sensizliği ölümle çözmüşüm Artık son söz artık bitti Erdem son kez yine içti Nakarat x2 : Hep aşk dedim hep kaybettim çok istedim hep ağladım Ama artık ben akıllandım Şimdi artık kendimi aştım Verse 2 : Yola düştüm yine bu şehirde Suya düştü hayallerimde ölüm oldu tek çıkış kapım Kilitlenmiş ahh açamadım Gece oldu içimde bir hüzün Gözümün önünde hala yüzün Saf ve çok temiz bana bakıyor Aklıma geldikçe içim eriyor Kulaklığım yine kulağımda Sol tarafım bir boşlukta Sen geldin yine aklıma Kahretsin unutamıyorum Biliyordum sonu gelecekti Bulamadım ki beni kim itti Aşk bana belki çok acı verdi Ama artık bu oyun bitti |
![]() |
![]() |
|