![]() |
Lost Soul - Haykırış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lost Soul - HaykırışYine gece yarısı oldu, soğuktan donmak üzereyken Sen ısıttın sadece beni sevginle, herşeyinle Üşüyorum, nefesinle ısındığım günleri hatırladımda Birden hüzün kapladı içimi, sen yokken bir hiçim Kulağımda ruzgarın sesi, yüzümde yagmur damlaları Bi tek eksik var o da sen, uzakta olsanda hep Yanımdasın biliyorum, yanındayım biliyosun Tekim sanki bu koca şehirde, solumda bi saplantı İçten içe yaktı acıları, seni gönderdi Allahım Sadece sesin onu duymak, ellerine dokunmak Gözlerine saatlerce bakmak bile yeterdi Senin sevgin varya bir anda alevlendi Günlerdir ağlarım halime, temas et bu kalbe kurtar beni tekrar, sende kanatma bu kalbi iyice Hadi bak gözlerimin en derinine, oradasın işte Uykuya dalmışım bir gece sabahlarken, hayalinle _____________________________________ Bir gün sabah kalktım, yanımda yok o Kabus mu görüyorum Allahım olamaz asla Gözlerimi kapadım yoktu ama yanımda Gece neden bu kadar acımasız geçti ki ya Sensizliği gördüm uykumda, yaşayamam bu acıyla Öyle enjekte ettim ki seni beynime kurtulamam asla Seni sevmek, bir bağımlılık gibi adeta Acıda, sevinçte hep senden geldi bana Bu aşkın fırtınasına kapılıp giderken anladım ben Üzülme sen, üzülürüm ben, ayırma beni senden Senin eksikliğinde yaşayabilir miyim ki ben selen Sorup duruyorum kendime çıldırıcam resmen Sen söyle ayırır mı ölüm bizi, böyle severken Seni içime hapsettim kaçamazsın artık benden Yok bi çare, artık bırakmam seni ellere Beraber yaşlanıcam aşkım bir ömür senle |
![]() |
![]() |
|