|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
buldum, eren, feat, psychopack, sensiz, sigarayla, taner, yaşamıda |
![]() |
Taner Eren - Feat Psychopack - Sigarayla Buldum Sensiz Yaşamıda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taner Eren - Feat Psychopack - Sigarayla Buldum Sensiz Yaşamıdaben Sana öldüm deli gibi sevdim ![]() ![]() sonuç oLarak sen sevgimi yitirdin ![]() ![]() DertLere acıLara ben hep boyun eğdim ![]() Kadere Kafa tutup dikinede gittim ![]() Sen sevgimi yanlış anlayandın ![]() geceLeri resmine bakıp ben agladım ![]() sana güvenip çektim restimi herkeze ![]() Yek kaldım vurdun sende bir darbe ![]() ![]() Sendin beni tek anlayan dünyada ![]() ![]() Sana sarılıp uyurdum ben rüyamda ![]() ![]() Sensizlik olmaz sevdim anla ![]() bağlandım aşkına Kaldım yarı yolda ![]() YazıLan Bu senaryo bitti sonunda ![]() ![]() Ben Taner oLdum RoLün başında ![]() ![]() Hiç birşey kalmaz bil bu dünyada ![]() Vardır elbet herkezin payıda ![]() Bitmez AcıLarım Hep yanı başımda ![]() Agladım her gece yoktun yanımda ![]() Allah büyük biter birgün acılarda ![]() Tek kaldım bak yine karanlık odamda Nereye gitsem aklım senin yanında ![]() göş yaşLarım akar durmaz rayında ![]() GeceLer şahit olsun sevdama ![]() Sigarayla buldum sensiz yaşamıda ![]() Taner eren ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|