Gölgeli İncel - Bugünde Yoksun Ft. Jameskurt |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gölgeli İncel - Bugünde Yoksun Ft. Jameskurtunuttuğumu düşündüm unutamamışım seni böyle bilmezdim meğer tanıyamamışım gözlerim körmüş benim kulaklarımsa sağır bir yanım haykır der bir yanımsa bağır çiçek kadar güzeldin gül gibi soldun ömür kaynağımdın sen şimdi yoksun belki bir melektin rüyalarımı süsleyen belkide bir hayalsin görünüp giden sözlerime damlalar aktı göz yaşlarımdan nedensin feryadıma nedensiz bu bakışın kederli bu günümde yanımdaki dostlardan başka sığınıcak hiçbi kimsem kalmadı yardımm et hadi uzat elini bana içimde bir sükunet derdim büyük önümde bir engel war belki saydamdan görünmeyen bu rüyadan uyandır we anlat Nakarat : yarrr sen bugünde yoksun waaarrr seni düşünen birileri bennn sapladım kalbime acıyı nedennn nedennnn karrr kalır sanma yanına zoorrr bu sükunet sisteme korr geceme anlatsın aklın yolunda yürürken anlarım! JamesKurT özüne bağlı kalmayan sözünün arkasında durmayan kötüye tüylerim diken elhamdülillah sıkılma sıkıntı kapılmalı akıntı girdabıma her ok dilimde zula yeahh bütün kurtlarını dök james ben annemin bebeğiydim babamın aslanı deli dolu biras suçlu uslu durmas sırrını unutulduğunu unutma james misafir olsun karları kayıp bu şehrin yollarında dermanı çalmış ayakları ayıp değil bilmemek önemli olan gözlemek yanlışlarını doğrularını hatalarını görmemek sen sen içindeki sestin ben ben hep seni dinledm bu yolda ilerledim şaklabasla şakanı sakla hakkın warsa kapımı tıkla sakladıysan samanı zorla kaldığında yanına alda anlamıyla kalsın cümleler bu kalpte kalsın sancılar birer birer çeker gider siler biter güler geçer NakaRat(4x) |
|
|
|